Предсједништво СДС-а одлучило, Шаровић кандидат

21.06.2022. 15:38
8
ИЗВОР: Bijeljina danas

Предсједништво СДС-а уочи сједнице Главног одбора ове странке која се одржава у четвртак предложиће Мирка Шаровића, лидера ове странке, за кандидата за члана Предсједиштва БиХ.

Како преносе Независне, ово је јуче договорено на сједници Предсједништва СДС-а, мада постоји могућност и да на самој сједници буде кандидован још неко, што је ипак мало вјероватно с обзиром да је Милан Миличевић званично одустао од кандидатуре иако је било покушаја на самој сједници Предсједништва СДС-а да се врати у трку.

Осим тога, СДС ће у четвртак потврдити и изборне листе, а како “Независне” незванично сазнају још увијек није договорен носилац листе за Народну скупштину Републике Српске за изборне јединице један и четири.

Листе СДС-а за Парламент БиХ носиће Миладин Станић, Младен Босић и Дарко Бабаљ, док ће листе за Народну Скупштину Републике Српске између осталих носити Милан Радовић, Драгомир Васић, Вукота Говедарица, Маринко Божовић. Листу из изборне јединице шест носиће актуелни градоначелник Љубиша Петровић или актуелни посланик ове странке Томица Стојановић, док ће Милан Петровић из Прњавора носити листу из изборне јединице два.

Коментари 8
  • Generic placeholder image
    Pale 23.06.2022. 12:26
    Ovo je definitivno poraz opozicije. Ovaj penzioner umjesto da ide i trosi ukradene pare, on se gura da bude kandidat... A prica mu je da trebaju novi ljudi. Ako si ti novi, idem ja u Kanadu...

    Idi djedo trosi ukradene pare, pusti mlade da rade...
  • Generic placeholder image
    Skijaš 23.06.2022. 08:19
    Sa ovako bezličnom opozicijom crvena sekta će još dugo da vlada.
  • Generic placeholder image
    Заворањ 21.06.2022. 21:55
    Послије сваког Мирковог излагања знаш мање него прије излагања. Србима није потребан човјек који ни сам не зна шта би, сем личних потреба.
    Мало је чудно да нису могли наћи неког ко може представљати Србе тако да они знају шта он оће, а и он сам да зна да то објасни.
    Једва чекам неког ко ће престати бацати блато на српску власт а удварати се Хаџифејзовићу. Изгледа прилично увредљиво за сваког ко се имало осјећа Србином.
  • Generic placeholder image
    Krle 21.06.2022. 18:00
    Soko pravo veliš, alavost i kleptomanija vodećih ljudi u SDS stranci ničemu ne vodi. Isti ljudi, iste face godinama na vlasti, ni obraza ni časti da fotelje prepuste mlađim kadrovima. To im je put bez povrataka, ima da na sljedećim izborima prođu "ko bos po trnju". Krah im je neminovan.
  • Generic placeholder image
    Soko 21.06.2022. 17:11
    Kako ste odlučili tako će te i proći, malo vam po 2-3 mandata pa hoće te još. I pored toga što sam član SDS od osnivanja i redovno imate moj glas, ovaj put gospodo "NE". Prevršili ste mjeru...šta je uradio za ove 4 godine Bosić, Babalj, Radović, čuj Govedarica...a gospode Bože lakrdije....
  • Generic placeholder image
    A 21.06.2022. 16:36
    Oni bas vole da gube izbore I djeluju pomalo iz opozicije, nema odgovornosti a stranci daju pare.
  • Generic placeholder image
    goran 21.06.2022. 16:14
    razoran sam izborom. toliko da prvi put nakon 20 i kusur godina necu sigurno zaokruziti SDS na svom listicu.. ali ni crvenu sektu..
    ali ni pdp uvlakace..
    a ni nesiceve neznalice..
    ovo je dno dna.. kakav izbor..
    zar SDS nije mogao isturiti Milana Milicevica... pa Ljubisu Petrovica, onog nacelnika Šamca.. Djordja Milicevica... ima SDS dobrog kadra, ali ovo sto se nudi ... LOŠEEEEEE
  • Generic placeholder image
    Goran 21.06.2022. 15:47
    Odlicno
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    19h 17m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    16h 46m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    11h 0m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    16h 4m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    7h 12m
    0