Прекид електричне енергије у Палама

14.03.2024. 08:50
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 27 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Пале,

Због радова у трафостаници 10/0,4 kV ”Трон”, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 13:15 до 14:30 часова  потрошачима у улицама: Иве Андрића, Његошева и Змај Јовина.

Због радова у трафостаници 10/0,4 kV ”Подкоран 1”, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 11:30 до 12:45 часова потрошачима у улицама: Лава Толстоја, Виктора Игоа, Исидоре Секулић, Трећег априла и Карађорђева.

Због радова у трафостаници 10/0,4 kV ”Центар Шкобаљ”, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:45 до 11:00 часова  потрошачима у улицама: Гаврила Принципа, Српских ратника и објекат ”Пијаца Пале”.

Због радова у трафостаници 10/0,4 kV  ”Станишић 1”, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 9:15 часова  потрошачима у улицама: Николе Тесле и Бошка Југовића.

У породилишту болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођена није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 15 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 12 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

На већини путева у Републици Српској и ФБиХ вози се по претежно сувим коловозима, магле има у котлинама и преко превоја.

Возачима се савјетује да избјегавају ризична претицања, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Српске.

Додатни опрез је потребан и због учесталих одрона.

Измјене у одвијању саобраћаја су на дионицама на којима се изводе радови, због чега је, како наводе из АМС, потребно стрпљење.

На дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина саобраћај је обустављен због радова у тунелу. Предвиђено је да радови трају до краја мјесеца, а за то вријеме путничка и теретна возила до 20 тона користе алтернативни правац Трново-Гребак-Устиколина-Фоча. Путничка возила, као и теретна возила до 12 тона, могу користити и правац Сарајево-Рогатица-Устипрача-Горажде-Фоча.

Због реконструкције дионице магистралног пута Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/ измијењен је режим у одвијању саобраћаја све до краја године.

До повремене обуставе саобраћаја, због извођења бушачко-минерских радова, долазиће на дионици магистралног пута Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице у времену између 7.00 и 16.00 часова.

На граничним прелазима јутрос нема задржавања.

У Републици Српској и ФБиХ данас се очекује сунчаније вријеме у већини крајева, док ће на истоку бити облачније.

На крајњем југу током првог дијела дана биће сунчано уз малу облачност. У подневним часовима доћи ће до постепеног раслојавања облачности, па ће у већини крајева бити сунчаније, док ће на истоку остати облачније, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб, сјеверних смјерова, на југу слаба до умјерена бура.

Највиша температура ваздуха од 10 на истоку и југоистоку до 17 у Херцеговини и на западу, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, по котлинама и уз ријечне токове има магле, док је на југу суначније.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак, Дринић један, Чемерно, Бјелашница, Јајце два, Рибник, Бихаћ, Горажде, Сански Мост, Сарајево, Зеница три, Соколац, Рудо, Мркоњић Град, Калиновик, Приједор четири, Вишеград, Гацко, Нови Град, Сребреница пет, Требиње, Фоча, Мостар, Тузла шест, Бањалука, Добој, Зворник, Србац, Неум седам, Бијељина осам степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра умјерено облачно уз краткотрајне локалне пљускове Сутра умјерено облачно уз краткотрајне локалне пљускове
Наш град богатији за дјевојчицу и дјечака Наш град богатији за дјевојчицу и дјечака
Какво нас вријеме сутра очекује? Какво нас вријеме сутра очекује?
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    13h 3m
    6
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    14h 52m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    9h 21m
    16
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    9h 8m
    0
  • Сокочанин вријеђао и пријетио малољетнику, друго лице га покушало физички напасти
    12h 30m
    2