Премијерка Србије данас у посјети Невесињу и Мостару

04.10.2021. 10:43
0
ИЗВОР: Срна

Брнабићева ће посјету започети састанком са начелником општине Невесиње Миленком Авдаловићем, планираним у 9.50 часова у згради општине, најављено је из Владе Србије.

Предсједник Владе Србије Ана Брнабић боравиће данас у посјети Херцеговини гдје ће обићи Невесиње, Пребиловце и Мостар, те отворити 102. "Шантићеве вечери поезије".

Брнабићева ће посјету започети састанком са начелником општине Невесиње Миленком Авдаловићем, планираним у 9.50 часова у згради општине, најављено је из Владе Србије.

За 10.30 часова планиран је обилазак Музичке школе "Свети Роман Мелод" и Народне библиотеке Невесиње, а након тога Основне школе "Ристо Пророковић" и вртића "Света Евгенија Царица Милица", гдје су предвиђене изјаве за медије.

У 12.15 часова предсједник Владе Србије ће обићи Цркву Васкрсења Христовог и Спомен-костурницу у Пребиловцима.

Према протоколу посјете, Брнабићева ће у 15.10 часова са градоначелником Мостара Мариом Кордићем посјетити Стари град и обићи Стари мост, а у 16.00 премијерка Србије посјетиће Саборну цркву Свете Тројице и "Просвјетину" школу, гдје су планиране изјаве за медије.

У 17.00 часова код споменика Алекси Шантићу предвиђен је парастос и полагање вијенаца.

Предсједник Владе Србије ће у 18.00 часова у Владичанском двору у Мостару отворити 102. "Шантићеве вечери поезије".

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО) Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
Брнабић: Наметање резолуције о Сребреници врхунац правног насиља Брнабић: Наметање резолуције о Сребреници врхунац правног насиља
У Крајини и Херцеговини могући удари вјетра до 80 километара на час У Крајини и Херцеговини могући удари вјетра до 80 километара на час
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 48m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 21m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 55m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    53m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 1m
    0