Претреси у Зворнику

13.11.2021. 20:44
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицајци из Зворника су од петка око 22,00 до данас око 00,45 часова, заједно са полицајцима из Орашја извршили претресе на неколико локација на подручју ПУ Зворник и том приликом пронашли дрогу, муницију, мобилне телефоне, регистарске таблице и друге предмете.

- У петак око 21.15 часова полицајци из Орашја ухапсили су и спровели у ПУ Зворник Л.Ш, Д.Ј. и Р.Г, сви из овог града, а за које се сумња да су 11. новембра извршили тешку крађу на подручју које оперативно покрива ПУ Орашје - наводи се у саопштењу ПУ Зворник.

Како се додаје, на основу наредбе Општинског суда Орашје, полицајци из Зворника и Орашја су извршили претрес на локацијама које користе ухапшени и том приликом пронашли опојну дрогу, укупне тежине 12,2 грама, те неколико комада пиштољске муниције, неколико мобилних телефона, регистарских таблица, као и других предмета који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

- Сва сачињена документација и изузети предмети, заједно са Л.Ш, Д.Ј. и Р.Г, предати су на даље поступање полицајцима ПУ Орашје - закључује се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
Наточио гориво на пумпи и побјегао Наточио гориво на пумпи и побјегао
Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    19h 59m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    23h 38m
    7
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    18h 8m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    6h 49m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    1h 34m
    0