Pretresi u Zvorniku

13.11.2021. 20:44
0
IZVOR: nezavisne.com

Policajci iz Zvornika su od petka oko 22,00 do danas oko 00,45 časova, zajedno sa policajcima iz Orašja izvršili pretrese na nekoliko lokacija na području PU Zvornik i tom prilikom pronašli drogu, municiju, mobilne telefone, registarske tablice i druge predmete.

- U petak oko 21.15 časova policajci iz Orašja uhapsili su i sproveli u PU Zvornik L.Š, D.J. i R.G, svi iz ovog grada, a za koje se sumnja da su 11. novembra izvršili tešku krađu na području koje operativno pokriva PU Orašje - navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Kako se dodaje, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje, policajci iz Zvornika i Orašja su izvršili pretres na lokacijama koje koriste uhapšeni i tom prilikom pronašli opojnu drogu, ukupne težine 12,2 grama, te nekoliko komada pištoljske municije, nekoliko mobilnih telefona, registarskih tablica, kao i drugih predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

- Sva sačinjena dokumentacija i izuzeti predmeti, zajedno sa L.Š, D.J. i R.G, predati su na dalje postupanje policajcima PU Orašje - zaključuje se u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
Natočio gorivo na pumpi i pobjegao Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
Policija ga isključila iz saobraćaja, on nastavio voziti i izazvao sudar Policija ga isključila iz saobraćaja, on nastavio voziti i izazvao sudar
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    22h 1m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    3h 36m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    20h 10m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    8h 51m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    6h 37m
    0