Програм манифестације “4. август – да се не заборави”

13.07.2023. 20:57
0
ИЗВОР: katera.news

Светом литургијом и парастосом за погинуле борце са подручја Источне Илиџе у Храму Светог Петра Дабробосанског у Војковићима у петак, 21. јула, почеће културно-спортска манифестација „4. август – да се не заборави“.

У 9.00 часова биће служена Света литургија, у 10.30 часова грађани ће се окупити испред цркве у Војковићима, након чега ће услиједити традиционални одлазак на Илињачу.

У 12.00 часова планиран је долазак на Илињачу гдје ће бити организован ручак за све учеснике.

У петак, 4. августа, у 9.00 часова у Храму Светог свештеномученика Петра Дабробосанског у Војковићима биће служена Света литургија, након ћега ће услиједити полагање цвијећа испред спомен-капеле, као и пријем породица погинулих бораца и гостију у Парохијском дому.

У 10.00 часова је планирано полагање цвијећа на спомен-крстове у Грлици, Црквицама и Кули.

Истог дана, у 18.00 часова биће одиграна финална утакмица породице Војковића – СЦ Војковићи, док ће у 19.00 часова бити одржан „Крос одбране“ (Крупац – Грлица – СЦ  Војковићи).

У недјељу, 6. августа у 19.30 часова играће се турнир у малом фудбалу, финална утакмица – СЦ Војковићи, а у 20.30 часова биће уприличена додјела признања и захвалница.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    6h 31m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 15m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    21h 28m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    17h 42m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    22h 34m
    0