Промоција збирке пјесама Ене Вуковић у Источном Новом Сарајеву

04.12.2023. 15:43
0
ИЗВОР: katera.news

Ена Вуковић из Хан Пијеска аутор је збирке под називом "Буди срећан гдје год да си", коју ће промовисати у сриједу,  6. децембра, у Источном Новом Сарајеву.

Ена је одлична ученица петог разреда Основне школе “Милан Илић-Чича Шумадијски” у Хан Пијеску. Показала је изузетан таленат у писању, а то је уочила њена учитељица Биљана Митровић која јој је, поред породице, пружила подршку.

Ена ће на промоцији рецитовати и пјевати своје пјесме за које је направила кореографију у чему су јој помогле другарице из разреда.

- Ена својим пјесмама корача сигурним корацима својих претходника који су чаролијом свог мастила стварали најљепше бисере - написао је о Ениној књизи пјесник Вид Вицко Вукелић.

- Искрено сам обрадован чињеницом да је у Хан Пијеску процветала још једна песничка ружа именом и презименом Ена Вуковић и не чуди ме што се у Хан Пијеску рађају нови песници - рекао је о Ени пјесник Боро Капетановић.

Промоција ће се одржати у Дјечијој библиотеци у 12.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    6h 34m
    6
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    6h 39m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    7h 31m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    20h 1m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    7h 45m
    0