Promocija zbirke pjesama Ene Vuković u Istočnom Novom Sarajevu

04.12.2023. 15:43
0
IZVOR: katera.news

Ena Vuković iz Han Pijeska autor je zbirke pod nazivom "Budi srećan gdje god da si", koju će promovisati u srijedu,  6. decembra, u Istočnom Novom Sarajevu.

Ena je odlična učenica petog razreda Osnovne škole “Milan Ilić-Čiča Šumadijski” u Han Pijesku. Pokazala je izuzetan talenat u pisanju, a to je uočila njena učiteljica Biljana Mitrović koja joj je, pored porodice, pružila podršku.

Ena će na promociji recitovati i pjevati svoje pjesme za koje je napravila koreografiju u čemu su joj pomogle drugarice iz razreda.

- Ena svojim pjesmama korača sigurnim koracima svojih prethodnika koji su čarolijom svog mastila stvarali najljepše bisere - napisao je o Eninoj knjizi pjesnik Vid Vicko Vukelić.

- Iskreno sam obradovan činjenicom da je u Han Pijesku procvetala još jedna pesnička ruža imenom i prezimenom Ena Vuković i ne čudi me što se u Han Pijesku rađaju novi pesnici - rekao je o Eni pjesnik Boro Kapetanović.

Promocija će se održati u Dječijoj biblioteci u 12.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Desetogodišnja Ena Vuković još jedan pjesnički biser Han Pijeska Desetogodišnja Ena Vuković još jedan pjesnički biser Han Pijeska
Predstavljene ratne priče Nebojše Jevrića u Palama Predstavljene ratne priče Nebojše Jevrića u Palama
Sutra promocija knjige „Zagledana u stijenu“ u Istočnom Sarajevu Sutra promocija knjige „Zagledana u stijenu“ u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
 • Pjesma o djevojčici Veli - cvijećem dočekala crnogorsku vojsku i zbog toga ubijena (FOTO)
  2h 54m
  1
 • Neustrašivi mašinovođa Vojin Nikitović
  11h 37m
  0
 • Katić najavio mogućnost osnivanja Doma zdravlja u Istočnoj Ilidži?
  9h 16m
  3
 • Hapšenje zbog spida u Istočnoj Ilidži
  10h 27m
  0
 • Policijska akcija u Sarajevu: Pretresi i hapšenja zbog droge, pronađeno oružje i municija
  7h 42m
  1