Промотивни лет балоном и промоција нових туристичких садржаја на Требевићу

15.06.2021. 18:24
0
ИЗВОР: opstinaisg.net

Дуго и са нестрпљењем очекивани балон на топли ваздух уз све пратеће садржаје, на задовољство  свих оних који су учествовали у реализацији овог пројекта , биће презентован  у петак, 18.06.2021. године у 10:00 часова на туристичком локалитету Брус- Требевић  у општини Источни Стари Град.

- Реализацијом овог великог пројекта, побољшаће се квалитет постојећих и развити нови туристички производи који ће се маркетиншки представити на међународном тржишту.  Активности које се спроводе у оквиру пројекта базиране су на опремању outdoor локација и јачању капацитета микро, малих и средњих предузећа у сектору туризма-  истакли су из Туристичке Организације Јахорина.

Овом догађају ће, заједно  са партнерима пројекта, присуствовати представници ЕУ, Министарства спољне трговине и економских односа Босне и Херцеговине, те  представници туристичке привреде и представници  локалних заједница.

Туристички пројект "Еnjoy Sarajevo- Romanija region " подржала је Европска Унија у износу већем од  200 000 евра, у оквиру  "EU4Business" пројекта, док његова укупна вриједност превазилази износ од 255 000 евра.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 30m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    10h 28m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    18h 54m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    17h 9m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    18h 48m
    0