Promotivni let balonom i promocija novih turističkih sadržaja na Trebeviću

15.06.2021. 18:24
0
IZVOR: opstinaisg.net

Dugo i sa nestrpljenjem očekivani balon na topli vazduh uz sve prateće sadržaje, na zadovoljstvo  svih onih koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta , biće prezentovan  u petak, 18.06.2021. godine u 10:00 časova na turističkom lokalitetu Brus- Trebević  u opštini Istočni Stari Grad.

- Realizacijom ovog velikog projekta, poboljšaće se kvalitet postojećih i razviti novi turistički proizvodi koji će se marketinški predstaviti na međunarodnom tržištu.  Aktivnosti koje se sprovode u okviru projekta bazirane su na opremanju outdoor lokacija i jačanju kapaciteta mikro, malih i srednjih preduzeća u sektoru turizma-  istakli su iz Turističke Organizacije Jahorina.

Ovom događaju će, zajedno  sa partnerima projekta, prisustvovati predstavnici EU, Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, te  predstavnici turističke privrede i predstavnici  lokalnih zajednica.

Turistički projekt "Enjoy Sarajevo- Romanija region " podržala je Evropska Unija u iznosu većem od  200 000 evra, u okviru  "EU4Business" projekta, dok njegova ukupna vrijednost prevazilazi iznos od 255 000 evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 27m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    23h 9m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 37m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 29m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 28m
    0