Путин присуствовао церемонији на брду Поклонаја

22.08.2021. 13:55
0
ИЗВОР: СРНА

 Предсједик Русије Владимир Путин присуствовао је данас званичној церемонији подизања националне заставе у парку побједе на брду Поклонаја у Москви поводом Дана националне заставе.

Церемонији је присуствовали и руски министар спољних послова Сергеј Лавров, министар одбране Сергеј Шојгу и остали кандидати странке Јединствена Русија на предстојећим изборима за државну Думу.

На брду Поклонаја Путин се састао и са члановима странке ради разговора о приједлозима грађана за изборни програм Јединствене Русије.

Први пут церемонија подизања националне заставе на брду Поклонаја уз учешће шефа државе одржана је на Дан Русије 2020. године и тада је Путин уручио ордење Хероја рада.

Коментари 0
Повезане вијести
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци
Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО) Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда
    23h 13m
    0
  • „Пуцајте, ја и даље држим час“ - Херојска прича о страдању професора из Крагујевца
    23h 57m
    9
  • Најављени прекиди у испоруци електричне енергије
    13h 43m
    0
  • Судар три возила, једно лице повријеђено
    12h 43m
    0
  • Нова правила на Инстаграму: Нема више снимања екрана приватних порука
    12h 3m
    0