Putin prisustvovao ceremoniji na brdu Poklonaja

22.08.2021. 13:55
0
IZVOR: SRNA

 Predsjedik Rusije Vladimir Putin prisustvovao je danas zvaničnoj ceremoniji podizanja nacionalne zastave u parku pobjede na brdu Poklonaja u Moskvi povodom Dana nacionalne zastave.

Ceremoniji je prisustvovali i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, ministar odbrane Sergej Šojgu i ostali kandidati stranke Jedinstvena Rusija na predstojećim izborima za državnu Dumu.

Na brdu Poklonaja Putin se sastao i sa članovima stranke radi razgovora o prijedlozima građana za izborni program Jedinstvene Rusije.

Prvi put ceremonija podizanja nacionalne zastave na brdu Poklonaja uz učešće šefa države održana je na Dan Rusije 2020. godine i tada je Putin uručio ordenje Heroja rada.

Komentari 0
Povezane vijesti
Putin dodijelio orden tinejdžerima koji su spasavali ljude tokom napada na Krokus Putin dodijelio orden tinejdžerima koji su spasavali ljude tokom napada na Krokus
Putin: Poznati izvršioci, sada treba saznati ko su nalogodavci Putin: Poznati izvršioci, sada treba saznati ko su nalogodavci
Pješačio do Moskve da uživo vidi Putina, sada krenuo na Olimpijske igre u Pariz (VIDEO) Pješačio do Moskve da uživo vidi Putina, sada krenuo na Olimpijske igre u Pariz (VIDEO)
Najčitanije
  • Zemni ostaci Jovana Dučića sahranjeni u Trebinju
    2h 2m
    5
  • Najavljeni prekidi u isporuci električne energije
    15h 32m
    0
  • Nova pravila na Instagramu: Nema više snimanja ekrana privatnih poruka
    13h 52m
    0
  • Sudar tri vozila, jedno lice povrijeđeno
    14h 32m
    0
  • Jeziva saobraćajna nezgoda kod Prijedora
    13h 33m
    0