Радар „Дуал“ до 14. јануара у Источном Сарајеву

04.12.2019. 14:16
0
ИЗВОР: Катера

Од 5.12.2019. године до 14.1.2020. године, на путним комуникацијама које су у оперативној надлежности Полицијске управе Источно Сарајево, вршиће се контрола брзине кретања возила путем савременог радарског система „Дуал“.

- Радарским системом „Дуал“ вршиће се контрола брзине кретања моторних возила без заустављања у обје саобраћајне траке у свим дневним и ноћним условима - саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Уређај истовремено региструје више возила у прекршају и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, те посједује меморију на коју полицијски службеник не може утицати.

Из Полицијске управе апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито оне који се односе на ограничења брзине кретања возила, да вожњу прилагоде условима и стању на путевима, те да одговорним понашањем заштите себе и друге учеснике у саобраћају.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пол Погба: Одузето ми је све што сам изградио у професионалној каријери Пол Погба: Одузето ми је све што сам изградио у професионалној каријери
Један радар код Мркоњић Града зауставио незгоде, други "усликао" 171 км/х Један радар код Мркоњић Града зауставио незгоде, други "усликао" 171 км/х
Почиње са радом стационарни радар Почиње са радом стационарни радар
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    4h 5m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 49m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    19h 2m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    15h 16m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    20h 8m
    0