Radar „Dual“ do 14. januara u Istočnom Sarajevu

04.12.2019. 14:16
0
IZVOR: Katera

Od 5.12.2019. godine do 14.1.2020. godine, na putnim komunikacijama koje su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo, vršiće se kontrola brzine kretanja vozila putem savremenog radarskog sistema „Dual“.

- Radarskim sistemom „Dual“ vršiće se kontrola brzine kretanja motornih vozila bez zaustavljanja u obje saobraćajne trake u svim dnevnim i noćnim uslovima - saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila, te posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može uticati.

Iz Policijske uprave apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koji se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, da vožnju prilagode uslovima i stanju na putevima, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Pol Pogba: Oduzeto mi je sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri Pol Pogba: Oduzeto mi je sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri
Jedan radar kod Mrkonjić Grada zaustavio nezgode, drugi "uslikao" 171 km/h Jedan radar kod Mrkonjić Grada zaustavio nezgode, drugi "uslikao" 171 km/h
Počinje sa radom stacionarni radar Počinje sa radom stacionarni radar
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    18h 35m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    20h 8m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    16h 34m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    18h 47m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 16m
    3