Радионица о бизнис-плановима у пољопривреди

02.10.2019. 09:20
0
ИЗВОР: Srna

Радионица о теми "Реализација бизнис-планова и анализа подсектора у пољопривреди", биће одржана данас на Сокоцу, у организацији Јединице за координацију пољопривредних пројеката у оквиру Пројекта развоја конкурентности у руралним подручјима.

Виши стручни сарадник за воћарство у Ресору за пружање стручних услуга у пољопривреди Подручна јединица Соколац Драган Бејатовић рекао је раније Срни да се очекује око 30 учесника.

Према његовим ријечима, присуствоваће представници удружења пољопривредних произвођача, земљорадничких задруга и стручњака из области пољопривреде из 12 општина Сарајевско-романијске и Горњодринске регије.

Бејатовић је нагласио да ће на скупу бити представљени бизнис-планови више удружења, а потом ће бити одржан радни састанак о стању и перспективи јагодичастог воћа на том подручју, с акцентом на малинарство.

Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Подручна јединица Соколац, дјелује у 12 општина Сарајевско-романијске и Горњо-дринске регије.

Радионица ће бити одржана од 9.30 до 15.30 часова у хотелу "Златни бор" на Сокоцу.

Коментари 0
Повезане вијести
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу Сара и Aлександар Лучић освојили три медаље на свесрпском купу
Потврђен антракс на подручју Сокоца Потврђен антракс на подручју Сокоца
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    14h 53m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    16h 44m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    16h 31m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    7h 57m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    10h 39m
    0