Радош Малишић ученик генерације у Средњошколском центру "27. јануар" у Рогатици

15.06.2023. 15:28
0
ИЗВОР: srna.rs

Радош Малишић проглашен је данас за ученика генерације у Средњошколском центру "27. јануар" у Рогатици на свечаности организованој у част 59. генерације, која броји 20 одличних ученика, рекла је Срни директор ове установе Жаклина Лелек.

Лелекова је додала да је Вукову диплому и новчану награду данас добила и Јована Хршум.

Малишић је данас поред Вукове дипломе и дипломе ученика генерације добио и на поклон књигу, те од школе и општине новчане награде у укупном износу од 1.100 КМ. Прикладне новчане награде су уручене и одличним ученицима ове генерације.

Лелекова је нагласила да је ријеч о јако доброј и успјешној генерацији рогатичких средњошколаца по учењу и владању, што показује и број одличних ученика, те матуртима, њих 67, пожеља срећу у даљем школовању.

Малишић је рекао Срни да му диплома ученика генерације значи много јер је то потврда његовог рада и учења, те изразио захвалност управи школе и професорима који су се, како каже, потрудили да кроз наставни процес ученицима пренесу "најбоље од свога бића и знања".

- Планирам да упишем Правни факултет Универзитета у Источном Сарајеву и да се у будућности бавим правним наукама у даљем усавршавању - истакао је Малишић, коме су омиљени предмети у вези са друштвеним наукама.

Коментари 0
Повезане вијести
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву, Рогатици и Фочи Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву, Рогатици и Фочи
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    6h 31m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    22h 1m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    21h 15m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    21h 32m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    9h 2m
    0