Radoš Mališić učenik generacije u Srednjoškolskom centru "27. januar" u Rogatici

15.06.2023. 15:28
0
IZVOR: srna.rs

Radoš Mališić proglašen je danas za učenika generacije u Srednjoškolskom centru "27. januar" u Rogatici na svečanosti organizovanoj u čast 59. generacije, koja broji 20 odličnih učenika, rekla je Srni direktor ove ustanove Žaklina Lelek.

Lelekova je dodala da je Vukovu diplomu i novčanu nagradu danas dobila i Jovana Hršum.

Mališić je danas pored Vukove diplome i diplome učenika generacije dobio i na poklon knjigu, te od škole i opštine novčane nagrade u ukupnom iznosu od 1.100 KM. Prikladne novčane nagrade su uručene i odličnim učenicima ove generacije.

Lelekova je naglasila da je riječ o jako dobroj i uspješnoj generaciji rogatičkih srednjoškolaca po učenju i vladanju, što pokazuje i broj odličnih učenika, te maturtima, njih 67, poželja sreću u daljem školovanju.

Mališić je rekao Srni da mu diploma učenika generacije znači mnogo jer je to potvrda njegovog rada i učenja, te izrazio zahvalnost upravi škole i profesorima koji su se, kako kaže, potrudili da kroz nastavni proces učenicima prenesu "najbolje od svoga bića i znanja".

- Planiram da upišem Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i da se u budućnosti bavim pravnim naukama u daljem usavršavanju - istakao je Mališić, kome su omiljeni predmeti u vezi sa društvenim naukama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici
Osmogodišnjoj Mileni iz Rogatice potrebna je pomoć – pozovite 17071! Osmogodišnjoj Mileni iz Rogatice potrebna je pomoć – pozovite 17071!
Saobraćajna nezgoda kod Rogatice: Vozilo završilo na krovu, jedna osoba povrijeđena Saobraćajna nezgoda kod Rogatice: Vozilo završilo na krovu, jedna osoba povrijeđena
Najčitanije
 • Posni kolač sa višnjama i makom
  7h 47m
  0
 • Na Jahorini uhapšen jedan od najvećih bjegunaca u Evropi
  3h 54m
  0
 • Marko Kubatlija od danas na čelu Agencije za unapređenje stranih investicija BiH
  6h 1m
  8
 • Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje podjelu novogodišnjih paketića
  7h 52m
  0
 • Požar na objektu bivšeg hotela Kristal
  23h 57m
  0