Радови на путевима успоравају саобраћај

23.09.2022. 08:24
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражила су 34 пацијента.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Пале,

Због радова на 10 kV воду Боговићи, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:00 до 11:00 часова потрошачима насељима:Космај, Стајна, Подмеденик, Боговићи, Добра Вода, Миошићи, Понор, Винча, Грачаница.

Због радова на 10 kV воду Стамболчић, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:30 до 11:30 часова потрошачима у насељима: Јахорински Поток и Стамболчић, и у објекту Коран – Касарна.

Вишеград,

Због радова на 10 kV воду Вишеград – Међеђа, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима: Мирловићи, Пијавице, Дринско, Репушевићи, Језернице, Стражбенице, Шип и Меремишље.

Источно Ново Сарајево,

Због радова у ТС 10/0,4 kV Униград 2, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:00 до 11:00 часова потрошачима у улицама: Прве сарајевске бригаде (бројеви 2,4, 6 и 8) и Хиландарска (бројеви 2 и 4).

Соколац,

Због радова на 10 kV далеководу Каљина доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 14:00 часова потрошачима у насељу Врховине.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 5 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 10 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

На путевима у Републици Српској и ФБиХ саобраћај се одвија без тешкоћа и ванредних ограничења, а измјене су на дионицама гдје се изводе радови, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Због санације магистралног пута Мостар-Невесиње сваки дан осим недјеље обустављен је саобраћај од 8.00 до 17.00 часова у зони извођења радова /од Невесиња до ентитетске границе/. За вријеме обуставе саобраћај ће се преусмјеравати алтернативним путним правцима Невесиње-Зијемље-Руишта-Мостар или Невесиње-Берковићи-Столац-Мостар.

Због радова је измијењен режим у одвијању саобраћаја у тунелу Чељиговићи на магистралном путу Лапишница-Љубогошта и у тунелу Стамболчић на путу Пале-Подграб.

Због бројних одрона и опасности од клизишта на магистралном путу Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

У Републици Српској и ФБиХ данас се очекује сунчано вријеме уз благи пораст дневне температуре.

Средином дана и током поподнева уз развој облака могућа је краткотрајна киша понегдје на истоку и сјеверу. Вјетар слаб, сјеверни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб сјеверни вјетар, на југу и планинама умјерен. Највиша температура ваздуха од 15 до 23, у вишим пределима од 11 степени Целзијусових.

Температура испод нуле јутрос је пала на Сокоцу гдје је у 7.00 часова измјерено минус два, а на Хан Пијеску минус један степен.

Температура ваздуха у осталим мјестима: Чемерно два, Мркоњић Град, Бугојно три, Приједор, Бањалука, Бијељина, Сарајево, Ливно четири, Билећа, Добој, Нови Град, Бихаћ пет, Зеница шест, Рудо, Тузла седам, Требиње 10, Мостар 11 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Нестабилно, понегдје и уз локалне непогоде Нестабилно, понегдје и уз локалне непогоде
Сутра нестабилно уз кишу, локално непогоде уз јаче пљускове Сутра нестабилно уз кишу, локално непогоде уз јаче пљускове
Град богатији за двије дјевојчице Град богатији за двије дјевојчице
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    12h 41m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    9h 13m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    11h 57m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    7h 35m
    0
  • Данас Марковдан
    16h 23m
    0