Radovi na putevima usporavaju saobraćaj

23.09.2022. 08:24
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražila su 34 pacijenta.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija:

Pale,

Zbog radova na 10 kV vodu Bogovići, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9:00 do 11:00 časova potrošačima naseljima:Kosmaj, Stajna, Podmedenik, Bogovići, Dobra Voda, Miošići, Ponor, Vinča, Gračanica.

Zbog radova na 10 kV vodu Stambolčić, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9:30 do 11:30 časova potrošačima u naseljima: Jahorinski Potok i Stambolčić, i u objektu Koran – Kasarna.

Višegrad,

Zbog radova na 10 kV vodu Višegrad – Međeđa, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:00 do 14:00 časova potrošačima u naseljima: Mirlovići, Pijavice, Drinsko, Repuševići, Jezernice, Stražbenice, Šip i Meremišlje.

Istočno Novo Sarajevo,

Zbog radova u TS 10/0,4 kV Unigrad 2, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9:00 do 11:00 časova potrošačima u ulicama: Prve sarajevske brigade (brojevi 2,4, 6 i 8) i Hilandarska (brojevi 2 i 4).

Sokolac,

Zbog radova na 10 kV dalekovodu Kaljina doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:00 do 14:00 časova potrošačima u naselju Vrhovine.

U porodilištu Univerzitetske bolnice u Foči u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 5 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 10 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa nisu imale intervencija.

Na putevima u Republici Srpskoj i FBiH saobraćaj se odvija bez teškoća i vanrednih ograničenja, a izmjene su na dionicama gdje se izvode radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog sanacije magistralnog puta Mostar-Nevesinje svaki dan osim nedjelje obustavljen je saobraćaj od 8.00 do 17.00 časova u zoni izvođenja radova /od Nevesinja do entitetske granice/. Za vrijeme obustave saobraćaj će se preusmjeravati alternativnim putnim pravcima Nevesinje-Zijemlje-Ruišta-Mostar ili Nevesinje-Berkovići-Stolac-Mostar.

Zbog radova je izmijenjen režim u odvijanju saobraćaja u tunelu Čeljigovići na magistralnom putu Lapišnica-Ljubogošta i u tunelu Stambolčić na putu Pale-Podgrab.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila saobraćaj obustavljen.

U Republici Srpskoj i FBiH danas se očekuje sunčano vrijeme uz blagi porast dnevne temperature.

Sredinom dana i tokom popodneva uz razvoj oblaka moguća je kratkotrajna kiša ponegdje na istoku i sjeveru. Vjetar slab, sjeverni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab sjeverni vjetar, na jugu i planinama umjeren. Najviša temperatura vazduha od 15 do 23, u višim predelima od 11 stepeni Celzijusovih.

Temperatura ispod nule jutros je pala na Sokocu gdje je u 7.00 časova izmjereno minus dva, a na Han Pijesku minus jedan stepen.

Temperatura vazduha u ostalim mjestima: Čemerno dva, Mrkonjić Grad, Bugojno tri, Prijedor, Banjaluka, Bijeljina, Sarajevo, Livno četiri, Bileća, Doboj, Novi Grad, Bihać pet, Zenica šest, Rudo, Tuzla sedam, Trebinje 10, Mostar 11 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Grad bogatiji za tri stanovnika Grad bogatiji za tri stanovnika
Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    12h 4m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    13h 19m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    19h 10m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    17h 37m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    19h 29m
    0