Рашевић направио разлику у дуелу „Фамоса“ и „Сутјеске“

02.02.2023. 20:07
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери "Сутјеске" савладали су у дуелу прволигаша "Фамос" из Војковића у склопу припрема за други дио сезоне у Првој лиги Републике Српске са 1:0.

У утакмици која је играна на терену са вјештачком травом у Хаџићима и један и други тренер су пробали оно што имају на располагању у овом тренутку. Након што их је убједљивог поразио "Жељезничар", у првој припремној утакмици, "Сутјеска" је сада оставила много бољи утисак и голом искусног Дејана Рашевића у 53. минути стигла до побједа. Ушао је он у игру на полувремену, а онда искористио идеалан центаршут Николе Мојовића са десне стране и погодио мрежу Крнетића за 1:0.

"Фамос" је у првом полувремену јако добро стајао на терену. Искомбиновао је Владимир Дрињак поново састав, од прве минуте у састав ставио Накагакија и Јошикаву, по први пут је у дресу "Фамоса" заиграо Елмин Хаџикадунић,  од новајлија ту је био још штопер Кенан Хаџибеговић. Имали су "мотористи" своје прилике, Като Јошикава је направио доста пометње у одбрани "Сутјеске", али се мрежа Пајевића није затресла.

Другим полувременом Дрињак и не може бити превише задовољан, али све у све свему утакмица против Фочака је послужила да се види гдје су у овој фази припрема, послије двије седмице рада.

Са друге стране и Миљан Радановић може мање-више бити задовољан оним што је његова екипа показала, али је евидентно да недостаје неколико стандардних фудбалера из првог дијела сезоне и да требају пронађи адекватне замјене за њих.

"Фамос" већ у суботу игра нову пријатељску утакмицу, овај пут против Униса из Вогошће.

ФАМОС – СУТЈЕСКА 0:1 (0:0)
Стадион у Хаџићима
Гледалаца: 10
Судија: Весна Милетић (Пале)
Стријелци: 0:1 Рашевић 53
Жути картони: Мојовић, Јоловић (Сутјеска)

ФАМОС: Рончевић, Хаџибеговић, Шкрба, Перовић, Цицовић, Накагаки, Јошикава, Тешановић, Бабић, Хаџикадунић, Блажић  Играли су још: Крнетић, Марковић, Елказ, Митрашиновић, Павловић, Кокот, Мичић, Давидовић, Анчић, Суџум, Минић, Драговић

СУТЈЕСКА: Пајевић, Атељевић, Михајловић, Мулитновић, Обреновић, Ивановић, Јоловић, Мојовић, Бонић, Ристовић, Радовић  Играли су још: Рашевић, Гаговић, Бурило, М. Ивановић, Батинић, Бјелогрлић, Милутиновић

Коментари 0
Повезане вијести
Добар старт омладинаца Фамоса Добар старт омладинаца Фамоса
Војводић зацртао циљ: Желимо 25 бодова до краја полусезоне Војводић зацртао циљ: Желимо 25 бодова до краја полусезоне
Квалитетна утакмица у Војковићима, Фамос бољи од Љубића Квалитетна утакмица у Војковићима, Фамос бољи од Љубића
Најчитаније
  • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
    20h 46m
    12
  • Помјера се старосна доб за пријевремену пензију у Српској
    23h 50m
    0
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    15h 30m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    14h 43m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    16h 51m
    2