Rašević napravio razliku u duelu „Famosa“ i „Sutjeske“

02.02.2023. 20:07
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri "Sutjeske" savladali su u duelu prvoligaša "Famos" iz Vojkovića u sklopu priprema za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske sa 1:0.

U utakmici koja je igrana na terenu sa vještačkom travom u Hadžićima i jedan i drugi trener su probali ono što imaju na raspolaganju u ovom trenutku. Nakon što ih je ubjedljivog porazio "Željezničar", u prvoj pripremnoj utakmici, "Sutjeska" je sada ostavila mnogo bolji utisak i golom iskusnog Dejana Raševića u 53. minuti stigla do pobjeda. Ušao je on u igru na poluvremenu, a onda iskoristio idealan centaršut Nikole Mojovića sa desne strane i pogodio mrežu Krnetića za 1:0.

"Famos" je u prvom poluvremenu jako dobro stajao na terenu. Iskombinovao je Vladimir Drinjak ponovo sastav, od prve minute u sastav stavio Nakagakija i Jošikavu, po prvi put je u dresu "Famosa" zaigrao Elmin Hadžikadunić,  od novajlija tu je bio još štoper Kenan Hadžibegović. Imali su "motoristi" svoje prilike, Kato Jošikava je napravio dosta pometnje u odbrani "Sutjeske", ali se mreža Pajevića nije zatresla.

Drugim poluvremenom Drinjak i ne može biti previše zadovoljan, ali sve u sve svemu utakmica protiv Fočaka je poslužila da se vidi gdje su u ovoj fazi priprema, poslije dvije sedmice rada.

Sa druge strane i Miljan Radanović može manje-više biti zadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala, ali je evidentno da nedostaje nekoliko standardnih fudbalera iz prvog dijela sezone i da trebaju pronađi adekvatne zamjene za njih.

"Famos" već u subotu igra novu prijateljsku utakmicu, ovaj put protiv Unisa iz Vogošće.

FAMOS – SUTJESKA 0:1 (0:0)
Stadion u Hadžićima
Gledalaca: 10
Sudija: Vesna Miletić (Pale)
Strijelci: 0:1 Rašević 53
Žuti kartoni: Mojović, Jolović (Sutjeska)

FAMOS: Rončević, Hadžibegović, Škrba, Perović, Cicović, Nakagaki, Jošikava, Tešanović, Babić, Hadžikadunić, Blažić  Igrali su još: Krnetić, Marković, Elkaz, Mitrašinović, Pavlović, Kokot, Mičić, Davidović, Ančić, Sudžum, Minić, Dragović

SUTJESKA: Pajević, Ateljević, Mihajlović, Mulitnović, Obrenović, Ivanović, Jolović, Mojović, Bonić, Ristović, Radović  Igrali su još: Rašević, Gagović, Burilo, M. Ivanović, Batinić, Bjelogrlić, Milutinović

Komentari 0
Povezane vijesti
Dobar start omladinaca Famosa Dobar start omladinaca Famosa
Vojvodić zacrtao cilj: Želimo 25 bodova do kraja polusezone Vojvodić zacrtao cilj: Želimo 25 bodova do kraja polusezone
Kvalitetna utakmica u Vojkovićima, Famos bolji od Ljubića Kvalitetna utakmica u Vojkovićima, Famos bolji od Ljubića
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    16h 38m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    14h 40m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    13h 33m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    13h 38m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    12h 41m
    1