Разишли се Славија и Ербез

06.04.2021. 10:58
1
ИЗВОР: sportdc.net

Према сазнањима Sportdc.net, из извора блиских руководству Славије, дошло је након серије лоших резултата у Првој лиги Републике Српске до прекида сарадње са шефом стручног штаба Зораном Ербезом.

Јутрос је донесена одлука да се Славија и Ербез споразумно разиђу,након што је Ербез клубу понудио оставку. Име новог тренера је још непознаница.

Шушка се да је Драган Радовић некадашњи тренер Славије показао заинтересованост за повратак на клупу овог бившег премијерлигаша, а велике шансе да коначно дође до позиције кормилара Славије дају се и Моми Станићу.

Он је иначе водио у својој каријери Сутјеску, Дрину Зворник, Дрину Вишеград... Био је и помоћник у Олимпику ,  а радио је и у млађим категоријама Славије, Жељезничара. Много пута је овај тренер довођен у везу са Славијом, али никада није добио шансу. Можда је сада прилика да му се она укаже.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Дејан 06.04.2021. 12:18
    Зока опет упропастио Славију? Опет исто. Човјек је препотентан до крајње границе, а везе нема...
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    15h 8m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    23h 34m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    21h 49m
    13
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    2h 12m
    1
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    13h 56m
    0