Шантић шампион, Антуновић вицешампион, Петровић и Нишић бронзани

23.09.2024. 10:32
0
ИЗВОР: katera.news

Трећег такмичарског дана на Отвореном првенству Балкана у Питештију у Румунији, наступала су четири репрезентативца из редова Џију-џицу клуба "Славија" и остварили стопостотан учинак, освојивши четирии медаље, од чега једну златну, једну сребрену и двије бронзане. 

У категорији до 77 кг у узрасту млађих кадета наступали су Филип Шантић и Милан Антуновић . 

Шантић је у првој борби побиједио је Грка резултатом 50:0, у другој борби побиједио је колегу из репрезентације Никшу Тешића, резултатом 9:2, пласиравши се у финале. 

Антуновић Милан побиједио је Грка резултатом 16:9, у другој борби побиједио је још једног Грка резултатом 10:9, пласиравши се у финале. У клупском и репрезентативном финалу успјешнији је био Шантић побједивши Антуновића са 50:0. 

У категорији преко 77 кг наступали су Урош Нишић и Кристијан Петровић.

Нишић је у првој борби дисквалификован против Румуна због полуге на нози, упркос водству. У репасажу је успио побиједити Грка, а у трећој борби је савладао Румуна и освојио бронзану медаљу. 

Петровић је побиједио у првом колу Грка резултатом 50:0, у другом мечу изгубио је на "фул ипон" од Румуна, а у трећем мечу јепобиједио Грка и на тај начин освојио бронзану медаљу.

Коментари 0
Повезане вијести
Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији
Такмичари Џију-џицу клуба „Славија“ освојили 60 медаља у Брчком Такмичари Џију-џицу клуба „Славија“ освојили 60 медаља у Брчком
Такмичари Џију-џицу клуба „Славија“ освојили невјероватних 27 медаља у Будви Такмичари Џију-џицу клуба „Славија“ освојили невјероватних 27 медаља у Будви
Најчитаније
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    22h 29m
    2
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    3h 4m
    0
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    4h 53m
    0
  • Малим херојима у борби за живот потребна подршка друштва
    23h 42m
    0
  • Како је некад изгледао час физичког (ФОТО)
    3h 57m
    0