Сaoпштење за јавност поводом физичког напада активисте СНСД-а на члана Предсједништва ПДП-а

09.09.2024. 12:51
2
ИЗВОР: katera.news

Општински одбор ПДП-а оштро осуђује физички напад активисте СНСД-а Н.З. на члана Предсједништва ПДП-а и кандидата за одборника у СО Источна Илиџа Божидара Новаковића и позива полицију и надлежне органе да случај доведу до краја и санкционишу силеџијско понашање.

Активиста СНСД-а Н.З. јуче је аутом пресрео Новаковића, који се враћао са редовних предизборних активности, пријетио му да ће имати проблема ако буде и даље долазио у насеље Касиндо, а када је Новаковић позвао полицију, физички је насрнуо на њега, и нанио му лакше тјелесне повредепријетећи, стезао га је за врат, поцјепао му je кошуљу и отргнуо му телефон из руке, наводи се у саопштењу.

Како се сазнаје, поменути Н.З. је вјенчани кум шефа одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа, додаје се у саопштењу.

Случај је пријављен полицији и на основу исказа и медицинске документације, очекује се покретање кривичне пријаве против страначког насилника.

Чланови СНСД-а који су присуствовали физичком нападу равнодушно су посматрали насртај активисте у свом силеџијском понашању које се већ неколико пута понавља, у виду пресретања возила на путу и вербалних пријетњи.

- Овакво понашање СНСД-а је јадно и недопустиво, људи се у недостатку политичких аргумената служе нечасним радњама и застрашивањем појединих кандидата покушавајући на незаконит, дрзак и безобзиран начин утицати на изборне резултате - рекао је Бојан Драгић, предсједник Регионалног одбора ПДП за Изборну јединицу 8 и члан Предсједништва ПДП-а.

Слика

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Mirka 09.09.2024. 13:42
    Majko draga, zar je dotle došlo? Da li za izbore na biračkim mjestima treba da očekujemo i batinaše SNSD-a ?Pitam zbog informacije.
  • Generic placeholder image
    Desa 09.09.2024. 12:55
    VAR - POSSIBLE RED CARD...
Повезане вијести
Драгаш : Не гласајте за ситне услуге, насипање пута, крпљење рупа на асфалту или новац Драгаш : Не гласајте за ситне услуге, насипање пута, крпљење рупа на асфалту или новац
Вуковић: Предизборни плакат Сладоја није проблематичан Вуковић: Предизборни плакат Сладоја није проблематичан
Бореновић: Подршка Маринку Божовићу за начелника Источне Илиџе Бореновић: Подршка Маринку Божовићу за начелника Источне Илиџе
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 59m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 50m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 37m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    9h 3m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 45m
    0