Сарајево: "Поршеом" згазио малољетника

12.02.2022. 10:52
0
ИЗВОР: СРНА

Мушкарац чији у иницијали Б.С. ухапшен је јер је осумњичен да је у Сарајеву возилом ударио пјешака који је задобио тешке повреде, саопштено је из Министарства унутрашњих послова сарајевског кантона.

Б.С. је ноћас предат је у просторије јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведене саобраћајне незгоде.

Саобраћајна незгода се догодила синоћ око 21.00 час у Улици Хамдије Крешевљаковића, у сарајевској општина Стари град, а повријеђени пјешак је упућен на Клинику за неурохирургију Универзитетско клиничког центра Сарајево, гдје је задржан на даљем лијечењу.

У току протеклог дана, службеници МУП-а Кантона Сарајево у оквиру редовних мјера контроле саобраћаја, уручили су 547 прекршајна налога, а из саобраћаја је искључено 14 возача због управљања возилом под дејством алкохола, наведено је у саопштењу.

Федерални медији јавили су да је ухапшен Бењамин Спаховић који је возио "поршеа", а да повријеђени младић има 16 година.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Мотоциклиста слетио са пута, преминуо на путу до болнице
    20h 48m
    0
  • Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској
    17h 6m
    7
  • Поднесен захтјев за заказивање ванредне сједнице Скупштине Џудо савеза Републике Српске
    20h 43m
    1
  • Невен Тушевљак трчи 120 километара, од Мркоњића до Острога
    23h 15m
    1
  • Невен Тушевљак у хуманитарној трци на стази Светог Василија
    19h 12m
    1