Sarajevo: "Poršeom" zgazio maloljetnika

12.02.2022. 10:52
0
IZVOR: SRNA

Muškarac čiji u inicijali B.S. uhapšen je jer je osumnjičen da je u Sarajevu vozilom udario pješaka koji je zadobio teške povrede, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova sarajevskog kantona.

B.S. je noćas predat je u prostorije jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

Saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko 21.00 čas u Ulici Hamdije Kreševljakovića, u sarajevskoj opština Stari grad, a povrijeđeni pješak je upućen na Kliniku za neurohirurgiju Univerzitetsko kliničkog centra Sarajevo, gdje je zadržan na daljem liječenju.

U toku proteklog dana, službenici MUP-a Kantona Sarajevo u okviru redovnih mjera kontrole saobraćaja, uručili su 547 prekršajna naloga, a iz saobraćaja je isključeno 14 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, navedeno je u saopštenju.

Federalni mediji javili su da je uhapšen Benjamin Spahović koji je vozio "poršea", a da povrijeđeni mladić ima 16 godina.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sarajevo: U nekoliko srednjih škola ponovo dojave o postavljenim bombama Sarajevo: U nekoliko srednjih škola ponovo dojave o postavljenim bombama
U Sarajevu pokrenuto klizište (FOTO) U Sarajevu pokrenuto klizište (FOTO)
Treći dan zaredom stižu dojave o postavljenim bombama u školama u Sarajevo Treći dan zaredom stižu dojave o postavljenim bombama u školama u Sarajevo
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    13h 30m
    1
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    7h 47m
    1
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    5h 26m
    0
  • Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
    11h 39m
    0
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    4h 5m
    0