Шаровић: Грујичић није оправдао повјерењe српског народа у Сребреници, СДС ће имати свог кандидата

06.07.2020. 16:04
0
ИЗВОР: Катера

Српска демократска странка је увијек општи интерес, интерес српског народа и Републике Српске стављала на прво мјесто и тако ће бити и овај пут на локалним изборима у Сребреници, изјавио је предсједник СДС-а Мирко Шаровић, након састанка са ОО СДС-а Сребреница.

Шаровић је истакао да је веома важно да странке које долазе из Републике Српске постигну договор о једном заједничком кандидату за начелника општине Сребреница и да ће Српска демократска странка покренути иницијативу за договор политичких странака око једног, заједничког кандидата.

- То треба бити неко ко је способан да све уједини, да нема хипотека иза себе и да се одговорно односи према буџету и донаторским средствима - истакао је Шаровић.

- Ми смо и прије четири године подржали садашњег начелника општине Младена Грујичића који долази из СНСД, као младог човјека који живи у Сребреници, али Грујичић нажалост није оправдао повјерење народа. Због тога треба тражити друго заједничко рјешење, уколико желимо да остваримо побједу у Сребреници - наглашава Шаровић.

- За нас је најважније да кандидат буде најквалитетније могуће рјешење за Сребреницу, човјек који ће радити на развоју Сребренице и задржавању становништва и који ће бити отворен за дијалог са свима и фер и у даљим међустраначким односима. У том смислу СДС из својих редова као кандидата за начелника Сребренице предлаже господина Милисава Марјановића за кога смо увјерени да може успјешно проводити и реализовати  заједничке интересе народа и водити ову локалну заједницу. Вјерујемо да се и друге политичке партије које долазе из Републике Српске могу окупити око овог кандидата јер се ради о особи која, за разлику од актуелног начелника, иза себе нема било кавих хипотека, особи која ће се засигурно одговорно односити према свим грађанима и истрајно радити на развоју ове средине - закључио је Шаровић.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Којић: Међу погинуле у Поточарима уписани још живи људи Којић: Међу погинуле у Поточарима уписани још живи људи
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    15h 32m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    16h 16m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    20h 21m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    20h 25m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    5h 52m
    0