Шаровић: Источно Сарајево је кућа СДС, очекујемо да будемо јачи од СНСД-а

18.08.2020. 20:08
0
ИЗВОР: Катера

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић казао је како је СДС са ПДП-ом договорио да ова партија да кандидата за начелника Пала, а да СДС предложи свог кандидата за градоначелника Источног Сарајева.

- Задовољни смо, од седам изборних јединица, у шест су локалних заједница кандидати СДС-а и један из ПДП-а. Имаћемо потпуну подршку ПДП-а и потпуно смо конкуренти у граду Источно Сарајево. Очекујемо побједу у већини локалних средина и у Палама и на нивоу града, у Источној Илиџи, Старом Граду, Сокоцу, Трнову и Источном Новом Сарајеву. Очекујемо да будемо јачи од главног конкурента СНСД-а - рекао је Шаровић.

Истакао је да ће током кампање доминирати питања која су од непосредног значаја за грађане и да СДС намјерава водити позитивну кампању.

- Настојаћемо да трагамо за рјешењем и такви су нам кандидати. Животна питања и економија прије свега. Годинама сам се залагао за такву кампању, нећу одустајати од тога. Стабилност Републике Српске мјери се онолико колико је економија јака и колико рјешавамо основна питања - казао је Шаровић.

- На изборима што сами, што с ПДП-ом и другим партнерима имаћемо начелничке кандидате у 52 локалне заједнице, а у 62 одборничке листе. Кандидат за градоначелника Добоја је Цвијан Филиповић – поновио је Шаровић.

За кандидата за градоначелника Бијељине Љубишу Петровића казао је како је један од најмлађих кандидата СДС-а.

- Ријеч је о угледном доктору који има 33 године, перспективном кадру СДС-а, који вјерује у побједу и има сјајну биографију. Може се супротставити Мићи Мићићу и мислим да га може побиједити - рекао је Шаровић.

Он је казао да на овим изборима СДС на начелничким листама кандидује три жене и то у Приједору, Трнову и Власеници.

- Маја Драгојевић-Стојић је угледни кардиолог и велики борац. Мислим да је сјајан кандидат и мислим да ће донијети сјајне резултате за СДС у Приједору - увјерен је Шаровић.  

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    23h 48m
    0
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    11h 24m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    13h 11m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    12h 11m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    8h 51m
    0