Шаровић изабран за најминистра и личност 2019. године

19.12.2019. 08:35
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Министру спољне трговине и економских односа БиХ Мирку Шаровићу синоћ су у Банском двору у Бањалуци уручене награде за најминистра и личност године, у оквиру церемоније избора најбољих пословних људи и компанија на нивоу Југоисточне и Средње Европе за 2019. годину.

Министар Шаровић, наводи се у образложењу награде, својим радом и понашањем шири позитивну енергију, ради и гради боље пословне односе и пријатељства за све у држави и према свим анкетама најпопуларнији је министар у народу, у свим дијеловима БиХ.

Шаровић се захвалио жирију на избору, организатору на доброј организацији и истакао да ове награде схвата као признање за успјехе министарства на чијем је челу, које је својим дјеловањем у последњих неколико година промовисало домаћу привреду у лијепом свјетлу у свијету.

– За нас говоре резултати. Показали смо својим дјеловањем као министарство да се може другачије и утицали, како на отварању граница за наше привреднике и промоцији наших производа у свијету тако и на поправљању цјелокупног међународног имиџа земље – рекао је Шаровић.

Коментари 0
Повезане вијести
Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва
Шаровић: Годишњицу Дејтонског споразума дочекујемо у никад горој ситуацији Шаровић: Годишњицу Дејтонског споразума дочекујемо у никад горој ситуацији
Привремено руководство мијења Шаровића Привремено руководство мијења Шаровића
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    8h 52m
    0
  • Слани мафини
    18h 13m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    20h 8m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    18h 2m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    12h 31m
    3