Шаровић: Вјерујем у побједу Рата Рајака на изборима

26.10.2020. 15:53
0
ИЗВОР: Катера

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић рекао је данас у Рудом да је Рато Рајак био успјешан начелник у претходном мандату и да ће бити још успјешнији у наредном.

- Овај човјек је показао да, и без било какве подршке Владе Републике Српске, добар и принципијелан начелник може да се бори за своје мјесто, за сваку кућу, за сваког човјека у Рудом. Због тога ће и 15. новембра имати подршку сваког члана и симпатизера Српске демократске странке -  рекао је Шаровић, изразивши увјерење да ће заједничком кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника однијети побједу на изборима.

Шаровић је рекао да СДС има квалитетну кандидатску листу и пожелио им свима успјех на изборима 15. новембра.

- Свих ових година заиста имам безрезервну и искрену подршку од Општинског одбора СДС-а Рудо, а тако и од руководства СДС-а са нивоа Републике Српске. Од срца им се захваљујем на томе - рекао је Рато Рајак, заједнички кандидат ПДП-СДС за начелника општине Рудо.

Он је додао да се нада да ће грађани и гласачи у Рудом препознати његов квалитетан рад у мандату који полако истиче и подржати га у намјери да их представља и у наредне четири године.

- Немам дилеме око тога и увјерен сам у изборну побједу - закључио је Рајак.

Коментари 0
Повезане вијести
Активан хуманитарни број 1412 за малог Вукашина – Будимо хумани! Активан хуманитарни број 1412 за малог Вукашина – Будимо хумани!
Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва
Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    4h 7m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    11h 13m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    9h 40m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    5h 22m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    11h 32m
    0