Šarović: Vjerujem u pobjedu Rata Rajaka na izborima

26.10.2020. 15:53
0
IZVOR: Katera

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović rekao je danas u Rudom da je Rato Rajak bio uspješan načelnik u prethodnom mandatu i da će biti još uspješniji u narednom.

- Ovaj čovjek je pokazao da, i bez bilo kakve podrške Vlade Republike Srpske, dobar i principijelan načelnik može da se bori za svoje mjesto, za svaku kuću, za svakog čovjeka u Rudom. Zbog toga će i 15. novembra imati podršku svakog člana i simpatizera Srpske demokratske stranke -  rekao je Šarović, izrazivši uvjerenje da će zajedničkom kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika odnijeti pobjedu na izborima.

Šarović je rekao da SDS ima kvalitetnu kandidatsku listu i poželio im svima uspjeh na izborima 15. novembra.

- Svih ovih godina zaista imam bezrezervnu i iskrenu podršku od Opštinskog odbora SDS-a Rudo, a tako i od rukovodstva SDS-a sa nivoa Republike Srpske. Od srca im se zahvaljujem na tome - rekao je Rato Rajak, zajednički kandidat PDP-SDS za načelnika opštine Rudo.

On je dodao da se nada da će građani i glasači u Rudom prepoznati njegov kvalitetan rad u mandatu koji polako ističe i podržati ga u namjeri da ih predstavlja i u naredne četiri godine.

- Nemam dileme oko toga i uvjeren sam u izbornu pobjedu - zaključio je Rajak.

Komentari 0
Povezane vijesti
Aktivan humanitarni broj 1412 za malog Vukašina – Budimo humani! Aktivan humanitarni broj 1412 za malog Vukašina – Budimo humani!
Tragedija u porodici Mirka Šarovića: Supruga pronađena mrtva Tragedija u porodici Mirka Šarovića: Supruga pronađena mrtva
Borbe kod Višegrada i Rudog 1993. godine Borbe kod Višegrada i Rudog 1993. godine
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    15h 42m
    5
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    18h 25m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    13h 17m
    5
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    22h 10m
    0
  • Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
    20h 11m
    0