Саслушана три свједока у истрази убиства дјевојчице Данке

05.07.2024. 14:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Пред Вишим јавним тужилаштвом у Зајечару саслушана су три свједока у оквиру истраге убиства двогодишње дјевојчице Данке Илић из Бора.

У присуству осумњичених и родитеља убијене дјевојчице саслушани су брачни пар Трајковић из Бањског Поља и Боранин Далибор Јовић, пренијели су београдски медији.

Јовић је по изласку са саслушања рекао новинарима да остаје при својој ранијој изјави коју је дао у полицији да није ништа конкретно видио док је џогирао.

Он је навео да се први пут срео очи у очи са осумњиченима за Данкино убиство, Срђаном Јанковићем и Дејаном Драгијевићем, али да је и раније био саслушаван у полицијској станици.

Брачни пар Трајковић нагласили су да и даље стоје иза онога што су раније рекли о овом страшном злочину.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а припадници Министарства унутрашњих послова Србије су 4. априла ухапсили Срђана Јанковића и Дејана Драгијевића због сумње да су убили девојчицу.

Потрага за тијелом Данке Илић се наставља, а двојица осумњичених за убиство се налазе у притвору.

Драгијевић је током саслушања у потпуности признао извршење кривичног дјела, док се Јанковић бранио ћутањем, да би недавно дао изјаву да никада није видио дјевојчицу.

Коментари 0
Повезане вијести
Свједок на суђењу Буљубашићу и осталима испричао како је нападнуто српско село Свједок на суђењу Буљубашићу и осталима испричао како је нападнуто српско село
Огласио се главни тужилац послије саслушања осумњиченог за убиство Данке Илић Огласио се главни тужилац послије саслушања осумњиченог за убиство Данке Илић
Осумњичени за убиство Данке Илић негирао кривицу Осумњичени за убиство Данке Илић негирао кривицу
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 32m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 55m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 28m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 25m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 16m
    0