Saslušana tri svjedoka u istrazi ubistva djevojčice Danke

05.07.2024. 14:57
0
IZVOR: srna.rs

Pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru saslušana su tri svjedoka u okviru istrage ubistva dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz Bora.

U prisustvu osumnjičenih i roditelja ubijene djevojčice saslušani su bračni par Trajković iz Banjskog Polja i Boranin Dalibor Jović, prenijeli su beogradski mediji.

Jović je po izlasku sa saslušanja rekao novinarima da ostaje pri svojoj ranijoj izjavi koju je dao u policiji da nije ništa konkretno vidio dok je džogirao.

On je naveo da se prvi put sreo oči u oči sa osumnjičenima za Dankino ubistvo, Srđanom Jankovićem i Dejanom Dragijevićem, ali da je i ranije bio saslušavan u policijskoj stanici.

Bračni par Trajković naglasili su da i dalje stoje iza onoga što su ranije rekli o ovom strašnom zločinu.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su 4. aprila uhapsili Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Potraga za tijelom Danke Ilić se nastavlja, a dvojica osumnjičenih za ubistvo se nalaze u pritvoru.

Dragijević je tokom saslušanja u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela, dok se Janković branio ćutanjem, da bi nedavno dao izjavu da nikada nije vidio djevojčicu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Svjedok na suđenju Buljubašiću i ostalima ispričao kako je napadnuto srpsko selo Svjedok na suđenju Buljubašiću i ostalima ispričao kako je napadnuto srpsko selo
Oglasio se glavni tužilac poslije saslušanja osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić Oglasio se glavni tužilac poslije saslušanja osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić negirao krivicu Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić negirao krivicu
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    15h 10m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    7h 33m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    12h 6m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    15h 3m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    14h 54m
    0