СДС из Бањалуке кренуо у велику народну побједу: Биће опет ВОЉА НАРОДА!

06.09.2024. 15:42
0
ИЗВОР: katera.news

Слоган Српске демократске странке биће “Воља народа“ а наша кампања садржаће рјешења за животне проблеме грађана сваке локалне заједнице у Републици Српској, саопштио је данас на представљању кампање у Бањалуци Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

- Одбранићемо наших 15 локалних заједница гдје држимо власт. Наш циљ је да имамо бољи резултат него што смо имали, да остваримо побједу у општинама гдје сада нисмо власт. То значи да имамо преко 100 хиљада гласова, да имамо већи број одборника него што смо имали и побједу у најмање 20 локалних заједница - поручио је Миличевић.

Он је поручио да су судбина Српске демократске странке и Републике Српске увијек биле испреплетене.

- Кад год је Република Српска била мета, увијек је мета била и Српска демократска странка. Тако је било деведесетих, тако је и данас. Почињемо кампању под санкцијама, без рачуна, под великим притисцима, финансирајући се сопственим средствима.. Успјели смо се изборити за наше мјесто на изборима, да можемо понудити грађанима наше идеје и планове и поново смо показали снагу. Сигуран сам да то друге политичке партије не би успјеле - појаснио је Миличевић.

Он каже да кадидати СДС најбоље знају који су проблеми људи у локалним заједницама.

- Воља народа је први слоган Српске демократске странке и то је наш слоган и данас кад морамо да спашавамо Српску демократску странку чувајући тако и нашу Решублику Српску - порука је лидера СДС.

Маринко Божовић, кандидат за начелника Источне Илиџе, каже да власт Републике Српске тежи да обезвриједи локалне заједнице и  да им укине или смањи изворне приходе с тежњом да се из једног мјеста управља Републиком Српском.

- Општине на истоку Српске и пограничне општине биле су изложене последицама погрешних политике СНСД-а. Поручујем свима да Српска демократска странка у Источном Сарајеву а нарочито у Источној Илиџи остаје свјетионик Републике Српске - порука је Божовића.

Канадидаткиња за градоначелницу Приједора Маја Драгојевић Стојић каже да је поносна сам је кандидат за градоначелника Приједора испред Српске демократске странке.

- У Приједору ћемо имати неку врсту референдума пошто имамо два кандидата за градоначелника. Грађани могу да бирају јесу ли задовољни тренутним стањем у Приједору или нису. Сматрамо да може боље, имамо јасан програм са којим идемо међу грађане и спремни смо да преузмемо одговорност за град Приједор - поручила је Драгојевић Стојић.

- Част ми је што је кампања СДС отворена у Бањалуци. СДС има капацитет да у Бањалуци учествује активно и након локалних избора како са програмом тако и кадровски -  истакао је Жељко Раљић, носилац одборничке листе СДС у Бањалуци.

Љубиша Петровић, кандидат за градоначелника Бијељине, каже да СДС улази у камапању да очува нашу Семберију.

- Желимо да зауставимо оне који би преко својих марионета и тајкуна да заузму нашу Бијељину. У том духу им поручујемо да ће воља народа побиједити. Они који би да бисаге да носе далеко од нашег завичаја неће заузети нашу Бијељину јер одлучно стојимо на бранику отаџбине под истим вриједностима као кад смо стварали и сачували Републику Српску. Идемо даље у још једну велику народну побједу! - закључио је Петровић.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе
ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању
Источно Сарајево: Право гласа има више од 58.000 становника Источно Сарајево: Право гласа има више од 58.000 становника
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 0m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 42m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 10m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 31m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 40m
    0