SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA!

06.09.2024. 15:42
0
IZVOR: katera.news

Slogan Srpske demokratske stranke biće “Volja naroda“ a naša kampanja sadržaće rješenja za životne probleme građana svake lokalne zajednice u Republici Srpskoj, saopštio je danas na predstavljanju kampanje u Banjaluci Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

- Odbranićemo naših 15 lokalnih zajednica gdje držimo vlast. Naš cilj je da imamo bolji rezultat nego što smo imali, da ostvarimo pobjedu u opštinama gdje sada nismo vlast. To znači da imamo preko 100 hiljada glasova, da imamo veći broj odbornika nego što smo imali i pobjedu u najmanje 20 lokalnih zajednica - poručio je Miličević.

On je poručio da su sudbina Srpske demokratske stranke i Republike Srpske uvijek bile isprepletene.

- Kad god je Republika Srpska bila meta, uvijek je meta bila i Srpska demokratska stranka. Tako je bilo devedesetih, tako je i danas. Počinjemo kampanju pod sankcijama, bez računa, pod velikim pritiscima, finansirajući se sopstvenim sredstvima.. Uspjeli smo se izboriti za naše mjesto na izborima, da možemo ponuditi građanima naše ideje i planove i ponovo smo pokazali snagu. Siguran sam da to druge političke partije ne bi uspjele - pojasnio je Miličević.

On kaže da kadidati SDS najbolje znaju koji su problemi ljudi u lokalnim zajednicama.

- Volja naroda je prvi slogan Srpske demokratske stranke i to je naš slogan i danas kad moramo da spašavamo Srpsku demokratsku stranku čuvajući tako i našu Rešubliku Srpsku - poruka je lidera SDS.

Marinko Božović, kandidat za načelnika Istočne Ilidže, kaže da vlast Republike Srpske teži da obezvrijedi lokalne zajednice i  da im ukine ili smanji izvorne prihode s težnjom da se iz jednog mjesta upravlja Republikom Srpskom.

- Opštine na istoku Srpske i pogranične opštine bile su izložene posledicama pogrešnih politike SNSD-a. Poručujem svima da Srpska demokratska stranka u Istočnom Sarajevu a naročito u Istočnoj Ilidži ostaje svjetionik Republike Srpske - poruka je Božovića.

Kanadidatkinja za gradonačelnicu Prijedora Maja Dragojević Stojić kaže da je ponosna sam je kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred Srpske demokratske stranke.

- U Prijedoru ćemo imati neku vrstu referenduma pošto imamo dva kandidata za gradonačelnika. Građani mogu da biraju jesu li zadovoljni trenutnim stanjem u Prijedoru ili nisu. Smatramo da može bolje, imamo jasan program sa kojim idemo među građane i spremni smo da preuzmemo odgovornost za grad Prijedor - poručila je Dragojević Stojić.

- Čast mi je što je kampanja SDS otvorena u Banjaluci. SDS ima kapacitet da u Banjaluci učestvuje aktivno i nakon lokalnih izbora kako sa programom tako i kadrovski -  istakao je Željko Raljić, nosilac odborničke liste SDS u Banjaluci.

Ljubiša Petrović, kandidat za gradonačelnika Bijeljine, kaže da SDS ulazi u kamapanju da očuva našu Semberiju.

- Želimo da zaustavimo one koji bi preko svojih marioneta i tajkuna da zauzmu našu Bijeljinu. U tom duhu im poručujemo da će volja naroda pobijediti. Oni koji bi da bisage da nose daleko od našeg zavičaja neće zauzeti našu Bijeljinu jer odlučno stojimo na braniku otadžbine pod istim vrijednostima kao kad smo stvarali i sačuvali Republiku Srpsku. Idemo dalje u još jednu veliku narodnu pobjedu! - zaključio je Petrović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže
OO SDS-a Istočna Ilidža otvara predizbornu kampanju OO SDS-a Istočna Ilidža otvara predizbornu kampanju
Istočno Sarajevo: Pravo glasa ima više od 58.000 stanovnika Istočno Sarajevo: Pravo glasa ima više od 58.000 stanovnika
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 5m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 47m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 15m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 36m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 45m
    0