Шеховац: Признање најбољег спортисте ме мотивише за даљи рад и нове побједе (ФОТО)

19.03.2024. 09:44
0
ИЗВОР: katera.news

Бити спортиста своје општине је посебна част, али ово признање са собом носи и неку врсту одговорности јер сам га добила од људи који су дио моје локалне заједнице, отпочиње разговор за наш портал Саша Шеховац, најбољи спортиста општине Источна Илиџа за 2023. годину.

- Ово признање ме мотивише за даљи рад и нове побједе – рекао је Шеховац.

Говорећи о својим успјесима, он истиче да иза сваке медаље и успјеха стоји напоран рад и много одрицања.

- У 2023. години сам остварио запажене резултате, а то су злато са Првенства Републике Српске за сениоре до 23 године и за сениоре, те сребро са Првенства Босне и Херцеговине за сениоре до 23 године и за сениоре. Такође, учествовао сам и на бројним међународним турнирима и Европским куповима – појаснио је он.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

У разговору за наш портал, Шеховац је рекао да му је од мноштва освојених награда најдража сребрна медаља са међународног турнира у Марибору.

Такође, признаје наш саговорник, поносан је и на титулу првака Балкана, коју је освојио на првенству 2022. године у Грчкој.

Говорећи о даљим плановима, Шеховац је рекао да је неке жеље већ остварио у претходној години, те да се окитио медаљом првака Републике Српске и Босне и Херцеговине за сениоре.

Његова жеља је, ипак, медаља са европског купа.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Саша Шеховац је рођен 8. 2. 2008. године у Источном Сарајеву. Ученик је Средње школе „28. јуни” у Источном Новом Сарајеву.

Џудоом се бави од 2015. и џлан је Џудо клубу "Фамос".

Коментари 0
Повезане вијести
Ерић: Признање које долази из локалне заједнице је потврда мог труда и рада (ФОТО) Ерић: Признање које долази из локалне заједнице је потврда мог труда и рада (ФОТО)
Од „браво“ и „свака част“ се не живи - Никола Пљеваљчић татами замијенио прекоокеанским бродом (ФОТО) Од „браво“ и „свака част“ се не живи - Никола Пљеваљчић татами замијенио прекоокеанским бр...
Интервју са Путином најочекиванији догађај у медијском простору Интервју са Путином најочекиванији догађај у медијском простору
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    17h 49m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    19h 4m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23h 22m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    14h 57m
    0
  • Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
    23h 6m
    0