Šehovac: Priznanje najboljeg sportiste me motiviše za dalji rad i nove pobjede (FOTO)

19.03.2024. 09:44
0
IZVOR: katera.news

Biti sportista svoje opštine je posebna čast, ali ovo priznanje sa sobom nosi i neku vrstu odgovornosti jer sam ga dobila od ljudi koji su dio moje lokalne zajednice, otpočinje razgovor za naš portal Saša Šehovac, najbolji sportista opštine Istočna Ilidža za 2023. godinu.

- Ovo priznanje me motiviše za dalji rad i nove pobjede – rekao je Šehovac.

Govoreći o svojim uspjesima, on ističe da iza svake medalje i uspjeha stoji naporan rad i mnogo odricanja.

- U 2023. godini sam ostvario zapažene rezultate, a to su zlato sa Prvenstva Republike Srpske za seniore do 23 godine i za seniore, te srebro sa Prvenstva Bosne i Hercegovine za seniore do 23 godine i za seniore. Takođe, učestvovao sam i na brojnim međunarodnim turnirima i Evropskim kupovima – pojasnio je on.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

U razgovoru za naš portal, Šehovac je rekao da mu je od mnoštva osvojenih nagrada najdraža srebrna medalja sa međunarodnog turnira u Mariboru.

Takođe, priznaje naš sagovornik, ponosan je i na titulu prvaka Balkana, koju je osvojio na prvenstvu 2022. godine u Grčkoj.

Govoreći o daljim planovima, Šehovac je rekao da je neke želje već ostvario u prethodnoj godini, te da se okitio medaljom prvaka Republike Srpske i Bosne i Hercegovine za seniore.

Njegova želja je, ipak, medalja sa evropskog kupa.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Saša Šehovac je rođen 8. 2. 2008. godine u Istočnom Sarajevu. Učenik je Srednje škole „28. juni” u Istočnom Novom Sarajevu.

Džudoom se bavi od 2015. i džlan je Džudo klubu "Famos".

Komentari 0
Povezane vijesti
Erić: Priznanje koje dolazi iz lokalne zajednice je potvrda mog truda i rada (FOTO) Erić: Priznanje koje dolazi iz lokalne zajednice je potvrda mog truda i rada (FOTO)
Od „bravo“ i „svaka čast“ se ne živi - Nikola Pljevaljčić tatami zamijenio prekookeanskim brodom (FOTO) Od „bravo“ i „svaka čast“ se ne živi - Nikola Pljevaljčić tatami zamijenio prekookeanskim br...
Intervju sa Putinom najočekivaniji događaj u medijskom prostoru Intervju sa Putinom najočekivaniji događaj u medijskom prostoru
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    35m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    18h 57m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    20h 12m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    16h 5m
    0
  • Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
    19h 11m
    1