Шести филм о Терминатору стиже почетком новембра

26.10.2019. 18:19
0
ИЗВОР: Tanjug

Шести филм из киборг франшизе "Terminator" у америчке биоскопе стиже 1. новембра, а уз Арнолда Шварценегера, који ће поново испунити обећање дато 1984. године реченицом "I''ll be back" (Вратићу се), на велика платна враћа се и Сара Конор коју глуми Линда Хамилтон. 

Шварценегер се враћа у шестом филму франшизе о Терминатору, која га је прославила, а "Terminator: Dark Fate" директни је наставак филма "Terminator 2: Judgement Day" и радњом потпуно игнорише комерцијално неуспјеле наставке 3, 4 и 5.

Шести филм- "Terminator: Dark Fate" продуцирали су Џејмс Камерон и Дејвид Елисон, редитељ филма је Тим Милер којег памтимо по филму "Deadpool", док сценарио потписује Дејвид Гојер.

Дани Рамос коју игра Наталија Рејес живи сасвим обичним животом у Мексико Ситију с оцем и братом. Смртоносни нови Терминатор Рев-9, у тумачењу Габријела Луне, путује натраг кроз вријеме како би је прогонио и на крају убио. 

Њено преживљавање зависи од тога хоће ли се удружити с два ратника: Грејс и супер војником из будућности Саром Конор. Како Рев-9 уништава све и свакога на свом путу смрти, тројка ће на крају бити суочена са Т-800 из прошлости, којег глуми Шварценегер, а који ће бити њихова посљедња нада.

Прошло је 35 година од приказивања првог "Терминатора", а у новом наставку гледамо легенде које су га учиниле култним. 

Лик Линде Хамилтон окосница је свих промотивних активности везаних за нови наставак франшизе и продуценти озбиљно рачунају на Сару, с обзиром на то да се није појављивала у поменутим, неуспјешним наставцима.

Коментари 0
Најчитаније
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    18h 57m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    18h 10m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    20h 18m
    3
  • Никола Голијанин освојио Отворено првенство у тенису
    22h 31m
    1
  • “Случајна” грешка пуни касе трговаца
    20h 42m
    0