Северина напустио Партизан?

22.02.2024. 17:30
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Прво мјесто на табели и пробуђен навијачки сан о титули послије шест година, али и бројни проблем за Игора Дуљаја. Након што је у јануару остао без Михаила Илића и Кристијана Белића, за које је Партизан барем добио пристојно обештећење, црно-бијели су сада остали и без Ксандера Северине. Нажалост по клуб, из сасвим другог разлога.

Како јавља ''Телеграф'', Северина је у четвртак отишао из Партизана и то без поздрава, мада са поводом. Црно-бијели му наиме до 1. фебруара нису исплатили бонус за сам потпис уговора, док је његов менаџер остао ускраћен за провизију од трансфера.

Северини је требало да легне 25.000 евра, менаџеру 50.000. Збирно 75.000 евра што у модерном фудбалу заиста није велики новац. Посебно ако имамо у виду да Северина још почетком мјесеца послао писмо упозорења.

Реакције није било, али посљедица јесте. ''Телеграф'' пише да је Северина јуче нормално тренирао, али се данас једноставно није појавио. Тек послије опсежне истраге у клубу су схватили да се спаковао и вратио за Низоземску. Покушавали су и клуб и сам Дуљај да позову Северину, али се он није јављао. Тек касније се огласио менаџер и поновио причу о Партизановим обавезама.

Црно-бијели ће наравно покушати да Северину убиједе да се врати, али пошто је према наводима ''Телеграфа'' у потпуности испразнио стан питање је колико ће успјети.

Тек да подсјетимо, за мандата актуелне управе на сличан начин су из Хумске побјегли и Такума Асано и Фусени Дијабате. У случају овог другог бар су црно-бијели извукли неки динар. Подсјетимо да је уз тужбу из Партизана отишао и Немања Јовић.

За само двије недјеље црно-бијеле чека вјечити дерби са Црвеном звездом. Није ово требало Игору Дуљају.

Коментари 0
Повезане вијести
Црвена звезда "докрајчила" Партизан! Црвена звезда "докрајчила" Партизан!
Партизан за дерби припремио "револт" мајице (FOTO) Партизан за дерби припремио "револт" мајице (FOTO)
Партизан обавијестио јавност да неће играти утакмицу полуфинала Купа Србије против Црвене звезде Партизан обавијестио јавност да неће играти утакмицу полуфинала Купа Србије против Црвене ...
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    16h 48m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 44m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    15h 48m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    12h 41m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    14h 38m
    0