Скијаша прегазио ратрак, љекари му се боре за живот

14.01.2021. 12:44
0
ИЗВОР: СРНА

Мушкарац чији су иницијали А.К. из Бањалуке задобио је приликом скијања на Козари повреде опасне поживот, због којих је превезен у Универзитетски клинички центар у Бањалуци.

Из Полицијске управе Приједор саопштено је да је случај пријављен полицији јуче у 10.30 часова, а да се незгода догодила 12. јануара око 22.00 часа на скијалишту Козара.

- Поступајући по пријави утврђено је да се на скијалишту, у намјери да се превезе до врха стазе, ово лице попело на машину за одржавање скијашке стазе, одакле је пало и усљед кретања машине задобило повреде опасне по живот - наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Приједору. Полицијски службеници предузимају све мјере на утврђивању околности пријаве и задобијања повреда. 

Према информацијама портала Српскаинфо, младић је са друштвом у уторак био на ноћном скијању, а трагедија се догодила када је ски-лифт престао са радом.

- Младић је био скоро на дну стазе када жичара престала да ради. Он је кренуо да се пење према врху стазе, а у том тренутку ратрак је кренуо да прави стазу - појаснио је извор Српскаинфо.

Младић је замолио возача ратрака да га повезе до врха стазе, те се попео на машину.

- Док су се пењали према врху, пукао је дио на којем је сједио младић и он је пао под ваљкове на задњем дијелу ратрака. Том приликом задобио је веома тешке и за живот опасне. Он се тренутно налази на Универзистетско-клиничком центру Републике Српске - истакао је саговорник Српскаинфо.

Портпарол ПУ Приједор Звездана Алендаревић је потврдила да се десила незгода.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Већи праг за занатлије или скупље услуге Већи праг за занатлије или скупље услуге
Почела исплата пензија Почела исплата пензија
Сутра исплата априлских пензија Сутра исплата априлских пензија
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    16h 35m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    19h 18m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 10m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 3m
    0