Skijaša pregazio ratrak, ljekari mu se bore za život

14.01.2021. 12:44
0
IZVOR: SRNA

Muškarac čiji su inicijali A.K. iz Banjaluke zadobio je prilikom skijanja na Kozari povrede opasne poživot, zbog kojih je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je slučaj prijavljen policiji juče u 10.30 časova, a da se nezgoda dogodila 12. januara oko 22.00 časa na skijalištu Kozara.

- Postupajući po prijavi utvrđeno je da se na skijalištu, u namjeri da se preveze do vrha staze, ovo lice popelo na mašinu za održavanje skijaške staze, odakle je palo i usljed kretanja mašine zadobilo povrede opasne po život - navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru. Policijski službenici preduzimaju sve mjere na utvrđivanju okolnosti prijave i zadobijanja povreda. 

Prema informacijama portala Srpskainfo, mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

- Mladić je bio skoro na dnu staze kada žičara prestala da radi. On je krenuo da se penje prema vrhu staze, a u tom trenutku ratrak je krenuo da pravi stazu - pojasnio je izvor Srpskainfo.

Mladić je zamolio vozača ratraka da ga poveze do vrha staze, te se popeo na mašinu.

- Dok su se penjali prema vrhu, pukao je dio na kojem je sjedio mladić i on je pao pod valjkove na zadnjem dijelu ratraka. Tom prilikom zadobio je veoma teške i za život opasne. On se trenutno nalazi na Univerzistetsko-kliničkom centru Republike Srpske - istakao je sagovornik Srpskainfo.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević je potvrdila da se desila nezgoda.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
Sjećanje na stradanje srpskih boraca i civila na Papratnoj njivi Sjećanje na stradanje srpskih boraca i civila na Papratnoj njivi
Natočio gorivo na pumpi i pobjegao Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 54m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 45m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 32m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 58m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 40m
    0