Шок: Халанд напушта Манчестер сити?!

02.02.2024. 21:55
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Ерлинг Халанд никако да заигра у пуном сјају. Повреда га је одвојила од препознатљиве улоге у Манчестер ситију, а таман кад је почео помало да улази у игру с клупе стигла је невјероватна информација - Норвежанин размишља о напуштању редова актуелног европског првака!

Ерлинг Халанд био је близу освајања награде за најбољег фудбалера свијета по избору ФИФА. По многима - то је заслужио! Међутим, имао је исти број бодова као Лионел Меси, а награда је на крају отишла у руке Аргентинцу због гласова капитена националних тимова. И управо овај сплет околности врло брзо би могао да донесе сензационалан трансфер норвешког нападача.

Манчестер сити је у љето 2022. године за "смијешних" 60 милиона евра довео Ерлинга Халанда из Борусије Дортмунд. Већ у првој сезони сјајни Норвежанин је удвостучио вриједност, а силни рекорди које је оборио головима, уз триплу круну Манчестер ситија, нису били довољни да Норвежанин постане најбољи играч у избиору ФИФА.

Халанд не крије да, поред екипних, жели и индивидуалне награде, па кад је таква изостала послије онакве сезоне сјајни играч се запитао - "куд плови његов брод". Због тога је, тврди шпански Ас, 23-годишњи нападач одлучио да у наредном периоду промијени клуб како би имао веће шансе да постане најбољи фудбалер на свијету, па тако и да престигне Лионела Месија по ФИФА трофејима и Златним лоптама.

Исти извор наводи да је Реал Мадрид прва опција Халанда, тим прије што је Килијан Мбапе у "магли Мадрида". А и ако Француз ипак заврши на Сантјаго Бернабеу, Реал хоће убитачан нападачки тандем Мбапе - Халанд, преноси Спортал.

Коментари 0
Повезане вијести
Крај драме у Енглеској: Сити шампион, Арсенал кратких рукава Крај драме у Енглеској: Сити шампион, Арсенал кратких рукава
Анћелоти: Сити је фаворит против нас Анћелоти: Сити је фаворит против нас
Лоше вијести за навијаче Ситија Лоше вијести за навијаче Ситија
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    10h 55m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    11h 12m
    2
  • У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево
    5h 52m
    3
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    11h 48m
    5
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    10h 17m
    0