Србија успјешно положила посљедњи тест прије путовања у Њемачку

08.06.2024. 20:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Репрезентација Србије убједљиво је савладала Шведску у посљедњој припремној утакмици прије почетка Европског првенства резултатом 3:0.

Србија је од 18. минута у предности, пошто је повела голом Сергеја Милинковић-Савића.

Имао је Андрија Живковић много времена да се намјести на десној страни и центрира, што је и учинио.

Фудбалер ПАОК-а је на другој стативи пронашао саиграча из везног реда, а СМС главом постиже свој девети гол у дресу националног тима.

Било је доста проблема приликом изношења лопте и игре кроз пасове, а поготово то добија на значају када знамо да је Стојковић тренер који воли да његов тим игра на тај начин те да има пуно лопту у свом посједу.

На други гол "Орлови" су чекали до 60 минута, а онда је своје умијеће показао Александар Митровић.

Најбољи стријелац у историји нашег националног тима постигао је 58. гол у дресу Србије, а све је почело од Влаховића који је одложио лопту до Младеновића, који је упутио шут у противнички шеснаестерац, гдје се сјајно убацио Митровић и затресао мрежу гола Робина Олсена.

Србија је у 70. минуту дошла до трећег гола, а овај пут мрежу је затресао капитен Душан Тадић. Само мунут послије зицера који је пропустио Душан Влаховић, капитен тресе мрежу гола Шведске.

Костић је хтио да буде несебичан, настала је пометња у противничком шеснаестерцу, а најбоље се снашао Тадић који је закуцао лопту у горњи угао.

Посебно треба истакнути наступ Предрага Рајковића који изузетно зрело одиграо овај дуел. Знамо да је Пиксијев фаворит за гол Србије Вања Милинковић – Савић, али послије ове представе Стојковић че имати тешке одлуке да донесе.

Подсјећамо, Европско првенство у Њемачкој игра се од 14. јуна до 14 јула, а Србија се налази у групи са Словенијом, Данском и Енглеском.

Коментари 0
Повезане вијести
Невена одбранила два мастера, побиједила кому па докторирала Невена одбранила два мастера, побиједила кому па докторирала
Ђоковић побиједио Мутеа на старту Мастерса у Риму Ђоковић побиједио Мутеа на старту Мастерса у Риму
Апсолутна побједа Доналда Трампа Апсолутна побједа Доналда Трампа
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 31m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 54m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 27m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 24m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 15m
    0