Срђан Средојевић трку у Требињу посветио Милошу и Магдалени (ФОТО)

26.03.2023. 09:45
0
ИЗВОР: katera.news

Наш суграђанин Срђан Средојевић учествовао је на изузетно захтјевној трци "Требиње вертикал", која је окупила више од 300 учесника из Србије, БиХ, Хрватске, Француске, Швајцарске и других европских земаља.

Ову трку је Срђан посветио својим суграђанима Милошу Божовићу и Магладени Влашки, а сав новац од продаје километара усмјериће за наставак њиховог лијечења.

Средојевић је за портал „Катера“ истакао да је стаза била тешка, са великим успоном, али да је успио да је савлада за сат времена, то је, додаје, одличан резултат.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

- Моја велика мотивација су били Милош Магдалена, који су ми били у мислима кад ми је било најтеже на стази – рекао је он, додајући да је хуманитарну акцију подржало много људи.

 Побједници трке Дејан Жерајић и Милуша Бошковић донирали су пехар и медаљу за Магдалену и Милоша.

- Велико хвала организатору трке, Планинарком друштву "Вучји зуб" на свему - рекао је Средојевић.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Срђан наставља продају километара до 31. априла, а његов трансакцијски рачун је 5517202550002939 UniCredit Bank, уз сврху уплате "помоћ за лијечење Милоша Божовића".

Подсјећамо, Милош Божовић је као голман јуниорске екипе Фудбалског клуба "Славија" на утакмици 2014. године доживио тешку повреду главе. За наставак лијечања и терапију матичним ћелијама у једној руској клиници у Москви, Милошу је потребно 120.000 KM.

Такође, за Милоша је активан и м:тел хуманитарни број 1412.

Осмогодишња Магдалени Влашки из Трнова има тумор и дуже од мјесец дана налази се на лијечењу у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
Магдалена ускоро путује у Турску: Уплаћено преко 88.000 евра на рачун клинике Магдалена ускоро путује у Турску: Уплаћено преко 88.000 евра на рачун клинике
На хуманитарном турниру у Хан Пијеску прикупљено 2.240 КМ за Милоша Божовића На хуманитарном турниру у Хан Пијеску прикупљено 2.240 КМ за Милоша Божовића
На хуманитарној ски-трци за Магдалену Влашки прикупљено 7.160 КМ На хуманитарној ски-трци за Магдалену Влашки прикупљено 7.160 КМ
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 28m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 3m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 2m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 11m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    29m
    0