Srđan Sredojević trku u Trebinju posvetio Milošu i Magdaleni (FOTO)

26.03.2023. 09:45
0
IZVOR: katera.news

Naš sugrađanin Srđan Sredojević učestvovao je na izuzetno zahtjevnoj trci "Trebinje vertikal", koja je okupila više od 300 učesnika iz Srbije, BiH, Hrvatske, Francuske, Švajcarske i drugih evropskih zemalja.

Ovu trku je Srđan posvetio svojim sugrađanima Milošu Božoviću i Magladeni Vlaški, a sav novac od prodaje kilometara usmjeriće za nastavak njihovog liječenja.

Sredojević je za portal „Katera“ istakao da je staza bila teška, sa velikim usponom, ali da je uspio da je savlada za sat vremena, to je, dodaje, odličan rezultat.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

- Moja velika motivacija su bili Miloš Magdalena, koji su mi bili u mislima kad mi je bilo najteže na stazi – rekao je on, dodajući da je humanitarnu akciju podržalo mnogo ljudi.

 Pobjednici trke Dejan Žerajić i Miluša Bošković donirali su pehar i medalju za Magdalenu i Miloša.

- Veliko hvala organizatoru trke, Planinarkom društvu "Vučji zub" na svemu - rekao je Sredojević.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Srđan nastavlja prodaju kilometara do 31. aprila, a njegov transakcijski račun je 5517202550002939 UniCredit Bank, uz svrhu uplate "pomoć za liječenje Miloša Božovića".

Podsjećamo, Miloš Božović je kao golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba "Slavija" na utakmici 2014. godine doživio tešku povredu glave. Za nastavak liječanja i terapiju matičnim ćelijama u jednoj ruskoj klinici u Moskvi, Milošu je potrebno 120.000 KM.

Takođe, za Miloša je aktivan i m:tel humanitarni broj 1412.

Osmogodišnja Magdaleni Vlaški iz Trnova ima tumor i duže od mjesec dana nalazi se na liječenju u Beogradu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Magdalena uskoro putuje u Tursku: Uplaćeno preko 88.000 evra na račun klinike Magdalena uskoro putuje u Tursku: Uplaćeno preko 88.000 evra na račun klinike
Na humanitarnom turniru u Han Pijesku prikupljeno 2.240 KM za Miloša Božovića Na humanitarnom turniru u Han Pijesku prikupljeno 2.240 KM za Miloša Božovića
Na humanitarnoj ski-trci za Magdalenu Vlaški prikupljeno 7.160 KM Na humanitarnoj ski-trci za Magdalenu Vlaški prikupljeno 7.160 KM
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    18h 20m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    17h 51m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    14h 7m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    18h 14m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    10h 2m
    2