Средњошколци представили основцима предности код уписа у СШЦ "Источна Илиџа"

18.04.2022. 19:30
0
ИЗВОР: katera.news

Ученици и професори из Средњошколског центра "Источна Илиџа" данас су ученицима Основне школе "Петар Петровић Његош" из општине Источна Илиџа представили су предности код уписа у ову средњу школу.

На "Фејсбук" страници СШЦ "Источна Илиџа" су навели да је "откривање школске будућности и свједочења о једном труду који једини има постојаност и обећава боља времена".

Слика

Фото: СШЦ "Источна Илиџа"

Они су основцима, односно будућим средњошколцима данас промовисали све оне предности због чега би требало да школовање наставе у СШЦ "Источна Илиџа", са поруком да се надају да ће се у наредној школској години заједно усавршавати.

Коментари 0
Повезане вијести
Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО) Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО)
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ поручили: Превентивно радити на репродуктивном здрављу младих Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ поручили: Превентивно радити на репродуктивном здрављу младих
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    9h 26m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    9h 8m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    10h 2m
    3
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    23h 43m
    0
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    6h 57m
    0