Srednjoškolci predstavili osnovcima prednosti kod upisa u SŠC "Istočna Ilidža"

18.04.2022. 19:30
0
IZVOR: katera.news

Učenici i profesori iz Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" danas su učenicima Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz opštine Istočna Ilidža predstavili su prednosti kod upisa u ovu srednju školu.

Na "Fejsbuk" stranici SŠC "Istočna Ilidža" su naveli da je "otkrivanje školske budućnosti i svjedočenja o jednom trudu koji jedini ima postojanost i obećava bolja vremena".

Slika

Foto: SŠC "Istočna Ilidža"

Oni su osnovcima, odnosno budućim srednjoškolcima danas promovisali sve one prednosti zbog čega bi trebalo da školovanje nastave u SŠC "Istočna Ilidža", sa porukom da se nadaju da će se u narednoj školskoj godini zajedno usavršavati.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO) Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO)
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crvenog krsta U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crve...
Učenici SŠC „Istočna Ilidža“ poručili: Preventivno raditi na reproduktivnom zdravlju mladih Učenici SŠC „Istočna Ilidža“ poručili: Preventivno raditi na reproduktivnom zdravlju mladih
Najčitanije
  • U saobraćajnoj nezgodi na putu Podromanija - Sumbulovac teško povrijeđeno dijete
    6h 37m
    0
  • Sokolac: Uplatio novac, teretno motorno vozilo mu nije isporučeno
    6h 54m
    2
  • U toku uviđaj u stanu gdje su pronađena tijela žene i dvoje djece
    21h 31m
    0
  • Dušanov zakonik danas puni 675 godina
    7h 30m
    3
  • Nenad Marinković student generacije sa prosjekom 10,00
    5h 59m
    0