Шта је довело до тога да Вукановић заврши с лисицама на рукама

24.05.2021. 11:57
0
ИЗВОР: Srpska.info

Посланик Клуба СДС Небојша Вукановић приведен је у Полицијску управу Требиње када је пришао столу гдје су сједили предсједници Основног и Окружног суда у Требињу Милан Босић и Бојан Стевић, након чега је почела жестока расправа.

Вукановић је све снимао својим мобилним телефоном, чиме је довео у непријатну ситуацију присутне за столом којем је пришао, што се види и по изразу њихових лица, након што је Вукановић почео да им се обраћа.

Те призоре је забиљежила и екипа Српскаинфо у ексклузивном снимку из Требиња.

– Сав се град распао од криминала, све су уништили – рекао је Вукановић, између осталог, обраћајући се Босићу и Стевићу.

Полиција није одмах реаговала, пустила је Вукановића да каже шта има, али пазећи све вријеме на његово понашање, да би га на крају привели.

У тренутку провођења Вукановић је и даље наставио да снима цијелу ситуацију својим мобилним телефоном.

Подсјећамо да је Небојша Вукановић већ прозивао предсједника Основног суда Милана Босића и предсједника Окружног суда Бојана Стевића, оптужујући их често за криминал и корупцију.

– Због чега честите и праведне кадије бјеже од мене, ако су чисте и поштено раде, и зашто јавности, ако не желе мени, не одговоре на нека од важних питања – писао је Вукановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    18h 6m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    7h 19m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 50m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    7h 13m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    22h 10m
    0