Стабилно здравствено стање митрополита Амфилохија

14.10.2020. 20:21
0
ИЗВОР: СРНА

Налази Његовог високопреосвештенства митрополита црногорско-приморског Амфилохија данас су показали да су у благом паду параметри запаљења плућа изазвани вирусом корона, саопштила је Митрополија црногорско- приморска Српске православне цркве, позивајући се на Клинички центар Црне Горе у Подгорици, гдје је владика Амфилохије на лијечењу.

-Као и претходних дана његово опште стање је стабилно са свим виталним параметрима – без повишене тјелесне температуре, добром сатурацијом, крвним притиском и правилним радом срца -  наведено је у саопштењу.

Из Митрополије црногорско-приморске истичу да се митрополит Амфилохије осјећа добро и моли се за здравље, исцјељење и спасење свих, као и да је под сталним љекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак.

-Надајући се добрим вијестима и наредних дана наставићемо са редовним информисањем јавности о току опоравка високопреосвећеног митрополита Амфилохија, захваљујући свима на бризи, љубави и молитвама које долазе из свих крајева свијета - додали су из Митрополије.

Митрополит Амфилохије је 6. октобра примљен на болничко лијечење на одјељење пулмологије Клиничког центра Црне Горе након што је тест показао да је позитиван на вирус корона.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјеца Божића Дјеца Божића
Звоните звона, пјевај Србље, никада распети нису гласније пјевали… Звоните звона, пјевај Србље, никада распети нису гласније пјевали…
Три године од упокојења „ђеда“ свих вјерујућим људи, митрополита Амфилохија Три године од упокојења „ђеда“ свих вјерујућим људи, митрополита Амфилохија
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    16h 34m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 18m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    10h 3m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    7h 2m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    7h 8m
    0