Станивуковић: Имамо оне који се боре против криминала и оне који бране криминал

28.05.2021. 18:54
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Имамо оне који се боре против криминала и оне који бране криминал, рекао је градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић на мјесту објекта “Кајак тераса”, преко пута којег је најавио изградњу парка, који ће, према његовим ријечима, бити симбол борбе против корупције.

Догађају присуствује велики број грађана који подржавају Станивуковића, али окупили су се и они који се противе његовим циљевима.

– Свака борба има свој отпор. Послао Миле своје раднике да га бране, ако је толико храбар што није дошао као ја – казао је Станивуковић, након чега је позвао полицију да дјелује.

Према ријечима бројних окупљених, али и градоначелника Станивуковића, овом отпору се противе активисти СНСД, који су стали испред багера.

– Сада ћемо видјети да ли ће доћи полиција да отјера ове љепотане. Нико нема право да ремети градњу на градској имовини – казао је Станивуковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Драган Лукач осуђен на затворску казну због шамара Драшку Станивуковићу Драган Лукач осуђен на затворску казну због шамара Драшку Станивуковићу
СНСД-ова порука Станивуковићу: Ти си изборни губитник СНСД-ова порука Станивуковићу: Ти си изборни губитник
Станивуковић: ПДП треба потпуну реформу, спреман сам да то водим Станивуковић: ПДП треба потпуну реформу, спреман сам да то водим
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    4h 5m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    4h 10m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    5h 2m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    17h 32m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    5h 16m
    0